Life

Top 10 cele mai comandate pizza de la Domino`s! 10 delicii fără asemănare pentru toți românii

18.10.2020 | 10:59
Top 10 cele mai comandate pizza de la Dominos 10 delicii fara asemanare pentru toti romanii
Top 10 cele mai comandate pizza de la Domino`s
ADVERTISEMENT

În timpul parcă nesfârșit al pandemiei de COVID-19, comenzile online sunt soluția cea mai la îndemână pentru a umple masa cu felurile de mâncare preferate.

Și când vine vorba de comandat mâncare online, livrarea de pizza este probabil cea mai populară alegere. De ce majoritatea dintre noi alegem să comandăm pizza acasă, la birou sau atunci când suntem în vizită la prieteni?

ADVERTISEMENT

Foarte simplu: datorită gustului savuros al acesteia. Blatul crocant, aromele topping-urilor și modul ușor de servire fac din pizza una dintre cele mai notorii opțiuni de mâncare.

Care sunt cele mai comandate pizza de la Domino`s, liderul mondial în livrarea de pizza. Top 10 preferințe în România!

Având peste 170.00 magazine în peste 90 de țări din întreaga lume, Domino`s Pizza este liderul mondial în livrarea de pizza.

ADVERTISEMENT

Oriunde pe glob, rețetarul Domino`s are la bază un blat unic, subțire, fraged și crocant, lăsat la dospit minim 12 ore, mozzarella 100% naturală din lapte proaspăt, sos de roșii fără concentrați și cele mai proaspete ingrediente pentru topping-uri, provenite majoritar din surse locale.

Rețetele Domino`s Pizza sunt dovada clară că gustul de pizza americană este unul de succes indiferent de cultură, oriunde pe mapamond. Oare e la fel și în România? FANATIK îți dezvăluie care sunt cele mai populare 10 sortimente de pizza Domino`s comandate în spațiul mioritic!

ADVERTISEMENT
  1. Cheddar Melt

Într-o explozie de gust, această pizza „topită” (melt) îmbină savoarea brânzei cheddar cu gustul fresh de ciuperci și bacon.

pizza Domino`s 10
Pizza Cheddar Melt de la Domino`s Pizza
  1. Capricciosa

Rețeta consacrată a Capricciosei, una dintre cele mai cunoscute rețete de pizza, aduce laolaltă un mix perfect echilibrat de șuncă ciuperci și roșii.

ADVERTISEMENT
pizza de la Domino`s 9
Pizza Capricciosa de la Domino`s Pizza
  1. Extravaganzza

O specialitate a casei din meniul Domino`s, Extravaganzza reprezintă o alegere perfectă pentru cei care preferă un mix complex de ingrediente. Gusturile de șuncă, pepperoni, ceapă, ardei gras, ciuperci, vită și cârnați sunt potențate de textura dată de extra mozzarella 100% naturală.

pizza de la Domino`s 8
Pizza Extravaganzza de la Domino`s Pizza
  1. Chicken Bacon

Neavând nimic de ascuns, această pizza aduce în comun gusturile de pui și bacon, rafinate de notele fresh de ardei gras, ceapă și roșii.

pizza de la Domino`s 7
Pizza Chicken Bacon de la Domino`s Pizza
  1. Pepperoni Classic

Rețeta cunoscută mai degrabă sub numele popular de „Diavola”, pizza Pepperoni este propunerea Domino`s pentru un gust plin, intens și picant. Ingredientul esențial, pepperoni (ardei iute), este lăsat la maturat minim 45 de zile, înainte de a fi așternut pe blat peste stratul de extra mozzarella.

pizza de la Domino`s 6
Pizza Pepperoni Classic de la Domino`s Pizza
  1. Domino`s Special

Intrăm în partea superioară a clasamentului, cu un gust perfect echilibrat de bacon, șuncă, ceapă, ardei gras, ciuperci și oregano, o alegere ideală pentru oricine preferă gustul clasic de pizza, fără „compromisuri”.

pizza de la Domino`s 5
Pizza Domino`s Special de la Domino`s Pizza
  1. Quattro Stagioni

Cunoscută de orice iubitor de pizza, Quattro Stagioni aduce pe același blat patru ingrediente savuroase care îi conferă gustul atât de special: șuncă, chorizo, ciuperci și ardei gras verde.

pizza de la Domino`s 4
Pizza Quattro Stagioni de la Domino`s Pizza
  1. Quattro Formaggi

Nu există fan al brânzei care să nu aleagă cu plăcere acest sortiment. Mozzarella naturală este așezată peste sosul cremos vegetal alături de brânză cheddar, parmezan și telemea pentru a crea un gust cheesy, plin și savuros.

pizza de la Domino`s 3
Pizza Quattro Formaggi pizza de la Domino`s Pizza
  1. Carnivora

Dacă îți dorești o pizza sățioasă, Carnivora e pentru tine! Gusturile de pepperoni, vită, șuncă și cârnați se îmbină savuros cu sosul de pizza și cu mozzarella 100% naturală.

pizza de la Domino`s 2
Pizza Carnivora de la Domino`s Pizza
  1. Domino`s Classic

Cea mai comandată pizza Domino`s este dovada incontestabilă că simplu înseamnă și bun. Cele trei topping-uri: șuncă, ciuperci și măsline completează perfect blatul pufos acoperit cu sos de pizza și cu mozzarella 100% naturală, un mix care face din Domino`s Classic o pizza de nerefuzat.

pizza de la Domino`s 1
Pizza Domino`s Classic de la Domino`s Pizza

Descoperă și tu toate sortimentele de pizza Domino`s alături de celelalte specialități din meniu și bucură-te de ofertele avantajoase care te așteaptă pe www.dominos-pizza.ro sau în aplicația de mobil.

  • 170. 000 magazine în peste 90 de țări din întreaga lume are Domino`s Pizza, liderul mondial în livrarea de pizza

 Articol sponsorizat de Domino’s Pizza.

ADVERTISEMENT