News

Top 10 cele mai frumoase filme și seriale de Crăciun pe care le poți vedea pe Netflix

Se apropie Crăciunul, iar perioada sărbătorilor de iarnă e un bun prilej de a te relaxa urmărind un film sau serial dedicat acestui sezon. FANATIK îți prezintă un top 10 al celor mai frumoase producții de pe Netflix.
22.12.2021 | 12:01
Top 10 cele mai frumoase filme si seriale de Craciun pe care le poti vedea pe Netflix
Netflix a pregătit o selecție bogată de filme și seriale dedicate Crăciunului Foto: Netflix
ADVERTISEMENT

Netflix a adus și în 2021 o mulțime de producții cinematografice care au în centrul lor sărbătoarea Crăciunului.

Filme romantice, comedii sau seriale, toate aceste producții de Crăciun te vor introduce mai repede în atmosfera de sărbătoare.

ADVERTISEMENT

Top 10 cele mai frumoase filme și seriale de Crăciun pe care le poți vedea pe Netflix

Iată ce producții de Crăciun poți vedea pe Netflix în 2021. Un top 10, subiectiv desigur, dar care îți poate servi drept punct de plecare pentru un maraton de sezon.

1. A Boy Called Christmas

A Boy Called Christmas este un film apărut în 2021.

În această poveste despre originea lui Moș Crăciun, un băiat obișnuit (cu un șoarece loial și un ren alături) pornește într-o aventură extraordinară pentru a-și găsi tatăl care se află într-o căutare pentru a descoperi satul legendar Elfhelm.

ADVERTISEMENT

2. The Princess Switch 3: Romancing the Star

Personajele din The Princess Switch s-au întors.

Când o relicvă neprețuită este furată, regina Margaret și prințesa Stacy solicită ajutorul verișoarei lui Margaret, Fiona pentru a o recupera, rezultând o schimbare foarte neașteptată.

3. Merry Happy Whatever

Este un serial din 2019 cu Dennis Quaid în rolul principal.

Un patriarh cu voință de fier trebuie să echilibreze cerințele familiei sale complicate cu stresul sezonului de Crăciun, când fiica sa cea mică vine acasă de sărbători cu un nou iubit.

ADVERTISEMENT

4. A Castle for Christmas

Lansat în 2021, pelicula A Castle for Christmas spune povestea unei scriitoare pe nume Sophie Brown (Brooke Shields) care își dorește să cumpere un castel din Scoția.

Aceasta se va lovi de refuzul proprietarului care nu își dorește să vândă castelul unei persoane din afara țării. Certurile vor continua, iar pe parcurs, situația va ajunge într-un punct în care niciunul dintre cei doi protagoniști nu s-ar fi așteptat.

ADVERTISEMENT

5. The Christmas Chronicles 2

Au trecut doi ani de când frații Kate (Darby Camp) și Teddy Pierce (Judah Lewis) au salvat Crăciunul și multe s-au schimbat. Kate, acum o adolescentă cinică, își petrece cu reticență Crăciunul în Cancun cu noul iubit al mamei sale și cu fiul său Jack (Jahzir Bruno).

Nedorind să accepte această nouă versiune a familiei sale, Kate decide să fugă. Dar când un misterios și magic făcător de probleme pe nume Belsnickel amenință că va distruge Polul Nord și va pune capăt Crăciunului definitiv, Kate și Jack sunt atrași în mod neașteptat într-o nouă aventură alături de Moș Crăciun (Kurt Russell).

6. 12 Gifts of Christmas

Un film din 2015 care îmbină scenele romantice cu momentele amuzante. Cu două săptămâni înainte de Crăciun, Marc Rehnquist, un om de afaceri de succes, angajează o tânără pe nume Anna Parisi pentru a-l ajuta să găsească cele mai potrivite cadouri pentru cei dragi.

De aici, povestea va căpăta un alt sens și lucrurile se vor schimba radical.

7. A Cinderella Story: Christmas Wish

În ciuda mamei sale vitrege vanitoase și a surorilor vitrege răutăcioase, o cântăreață aspirantă lucrează ca elf la un târg de pomi de Crăciun și are parte de propriul miracol de sărbători.

8. Jingle Jangle: O aventură de Crăciun

O adevărată aventură de Crăciun începe în orășelul Cobbleton. Jeronicus Jangle, un creator de jucării, este pus în fața unei situații delicate.

Omul său de încredere îi fură cea mai valoroasă jucărie și doar cu ajutorul nepoatei sale, Journey, va mai putea recupera valoroasa jucărie.

Un film despre importanța familiei în rezolvarea celor mai dificile probleme.

9. Home for Christnmas

Toți ceilalți sunt iubiți, au pereche și gata să ia acele mese de familie în acest sezon de Crăciun. Toți cu excepția lui Johanne.

Hotărâtă să respingă acele întrebări indiscrete despre viața ei amoroasă, Johanne e hotărâtă să găsească partenerul perfect pentru Crăciun.

10. Christmas Flow

Un serial francez despre o poveste de dragoste improbabilă de Crăciun între un rapper celebru și o jurnalistă tenace.

O pot face să funcționeze în ciuda diferențelor lor de opinie?

ADVERTISEMENT