Life

Top 10 cele mai ridicole nume pe care la au românii în buletin. Mulți părinți pare că au ales prenumele în glumă

Top zece cele mai ridicole nume pe care le au românii. Chiar așa îi cheamă pe acești oameni în buletin, nu este o glumă.
04.03.2023 | 11:16
Top 10 cele mai ridicole nume pe care la au romanii in buletin Multi parinti pare ca au ales prenumele in gluma
Top 10 cele mai ridicole nume pe care le au românii în buletin. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Care sunt cele mai ridicole nume pe care le au românii. Chiar așa îi cheamă în buletin, iar după ce părinții lor pare că s-au distrat să le aleagă, oamenii încearcă acum să scape de ele și să le schimbe!

Top 10 cele mai ridicole nume pe care le au românii în buletin

Există o mulțime de nume ciudate la noi în țară și unii români au o sarcină dificilă pentru a se obișnui sau a se mândri cu numele lor în fața oamenilor, mai ales pentru că unii consideră că prenumele lor este, de fapt, o glumă. Am realizat un top al celor mai ridicole nume pe care le au românii în buletin.

ADVERTISEMENT

Începem topul cu Dinu Miss-America, un nume extrem de ciudat, iar părinții acestei persoane se pare că au fost nu doar mari fani ai show-ului american, ci probabil au considerat că au un copil foarte arătos care ar fi meritat acest titlu.

Exacustodian Păuşescu este un alt nume foarte special, dar puțini știu că Exacustodian este, de fapt, numele lui sfânt din biblie. Acesta a fost unul dintre cei șapte tineri din Efes, aceștia fiind sărbătoriți pe 4 august.

ADVERTISEMENT

Numele Gheorghe Bettjinio Diamant este de la sine înțeles de ce ar putea fi considerat o glumă! Părinții acestei persoane se pare că erau mari fani ai diamantelor, iar numele „Bettjinio” nu pare a avea o semnificație anume.

Persoanele cu cele mai ciudate nume în buletin

„Florin Tupilatu Geniloni Sfeclă” este un alt nume amuzant din lista celor mai ridicole nume din țară. De altfel, un Geniloni Sfeclă este și parte a mediului politic, fiind consilierul local Pro România din Suceava.

ADVERTISEMENT

Struţ Modest este ceva ce în niciun caz nu pare a fi numele unei persoane reale, dar iată că părinții acestui om au luat chiar și așa decizia de a-și numi odrasla așa!

Supplexa Memoranda Onac este un alt nume ridicol din țara noastră, iar persoana în cauză se pare că a fost o jurnalistă acuzată la un moment dat de fapte dubioase, conform Dilema Veche.

ADVERTISEMENT

Rândunel Pisică este un alt nume ciudat de la noi din țară, alături de Richard Rudolf Pufulete, Penelopa Muilă, un bărbat pe nume Pușcaş Marin sau un altul Rămurel Pastramă.

Alte nume ridicole din România mai sunt Acsente Bolesc, Adina Coadăgalbenă, Adonis Bunghiş, Alexandru Dick Păsărică, Amorel Vătămănescu, Bred Pit Poștoacă sau Creangă Crenguţa.

ADVERTISEMENT
Tags: