News

Top 10 cele mai scumpe mașini pe care le are Cristiano Ronaldo. Cea mai valoroasă costă aproape 10 milioane de euro

Starul Cristiano Ronaldo și-a etalat colecția de mașini de lux, în timpul emisiunii iubitei sale, Georgina Rodriguez. Portughezul deține 18 autovehicule, iar piesa de rezistență valorează 10 milioane de euro.
06.02.2022 | 15:45
Top 10 cele mai scumpe masini pe care le are Cristiano Ronaldo Cea mai valoroasa costa aproape 10 milioane de euro
Top 10 cele mai scumpe mașini pe care le are Cristiano Ronaldo. Foto: colaj Fanatik, sursa: daily.co.uk
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a împlinit sâmbătă vârsta de 37 de ani, iar fanii săi au avut șansa să admire colecția impresionantă de mașini scumpe pe care o deține vedeta din Portugalia. A fost dezvăluit garajul de 18 de milioane de lire sterline al starului lui Manchester United, într-un nou episod al show-ului de pe Netflix al lui Georgina Rodriguez.

În documentarul ”I am Georgina”, portughezul și-a prezentat mașinile de lux pe care le are în casa din Madrid. În total, Ronaldo deține 18 bolizi spectaculoși care ar face invidios orice colecționar din lume.

ADVERTISEMENT

Piesa de rezistență a colecției este o ediție limitată Bugatti Centodieci, în valoare de 8,5 milioane de lire sterline (aproximativ 10 milioane de euro), conform publicației dailymail.co.uk.

Top 10 mașini deținute de Cristiano Ronaldo. Piesa de rezistență este un Bugatti Centodieci

Bugatti Centodieci. Foto: dailymail.co.uk

De departe cea mai scumpă mașină din colecția starului portughez este un Bugatti Centodieci. De altfel, Ronaldo este doar unul din 10 persoane din întreaga lume care dețin această mașină făcută în ediție limitată.

ADVERTISEMENT

Bolidul are 1600 de cai putere și poate atinge o viteză maximă de 380 km/h.

Este cunoscut faptul că Cristiano Ronaldo adora marca Bugatii. Acesta deține alte două mașini impresionante ale celebrului constructor de automobile de serie limitată. Câștigătorul a cinci Baloane de Aurare în colecția sa un Bugatti Chiron, în valoare de 2 milioane de lire sterline, și un Bugatti Veyron, în valoare de 1,7 milioane de lire sterline.

Top 10 cele mai scumpe mașini pe care le are Cristiano Ronaldo

Ronaldo deține un Bugatti Chiron. Foto: dailymail.co.uk

  • Bugatti Centodieci: 8.5 milioane de lire sterline
  • Bugatti Chiron: 2 milioane de lire sterline
  • Bugatti Veyron: 1.7 milioane de lire sterline
  • Ferrari Monza: 1.4 milioane de lire sterline
  • McLaren Senna: 1 milion de lire sterline
  • Mercedes G-Wagon Brabus: 600,000 de lire sterline
  • Ferrari 599 GTO: 500,000 de lire sterline
  • Rolls-Royce Phantom Drophead: 500,000 de lire sterline
ADVERTISEMENT

Pe lângă cele 3 supermașini Bugatti, portughezul deține și un Ferrari Monza, care valorează 1,4 milioane de lire sterline.

S-a îndrăgostit de această mașină după ce a vizitat sediul Ferrari din Maranello, în luna mai a anului 2021.

ADVERTISEMENT
Foto: dailymail.co.uk

Cristiano Ronaldo își etalează mașinile de colecție în timpul emisiunii iubitei sale

Ferrari deținut de Ronaldo
Lamborghini Aventador deținut de Ronaldo. Foto: dailymail.co.uk

În timpul emisiunii pe care iubita sa o prezintă pe Netflix s-au putut observa și alte mașini spectaculoase precum: Ferrari 599 GTO, McLaren Senna, Rolls-Royce Cullinan și Rolls-Royce Phantom Drophead.

Într-un alt cadru se pot vedea alte mașini de lux, printre care și un Mercedes G-Wagon Brabus, care a fost oferit cadou chiar de Georgina Rodriguez.

De asemenea, în garajul vilei din Madrid mai există un Mercedes-Benz, un McLaren MP4-12C portocaliu strălucitor și un Lamborghini Aventador.

Ronaldo are mașini de 18 milioane de lire sterline, dar are probleme cu internetul

Ronaldo și Georgina. Foto: dailymail.co.uk

Emisiunea de pe Netflix este un reality show concentrat pe viața iubitei lui Cristiano Ronaldo. În episodul în care sunt prezentate câteva din mașinile de lux deținute de fotbalistul lui Manchester United, Georgina Rodriguez se plânge de faptul că cei doi au probleme cu conexiunea WI-FI, deși au 4 routere în casa din Madrid.

În vara lui 2021, Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United după o pauză de 12 ani. În vârstă acum de 37 de ani, portughezul a marcat 8 goluri în acest sezon în Premier League.

ADVERTISEMENT