Sporturi

TOP 10 Cele mai sexy prezentatoare TV. Vezi FOTO

Indiferent că este vorba despre o emisiune sau despre știrile sportive care sunt prezentate de acestea, prezentatoarele TV de pe micile ecrane din România arată cel puțin splendid.
24.11.2014 | 09:31

Fie că prezintă o emisiune, ştirile sportive sau doar o rubrică a unei emisiuni, prezentatoarele TV din România arată extraordinar, cu trupul lor de zâne şi cu o privire pătrunzătoare putând înnebuni orice bărbat

1. Geanina Ilieş:
În numeroasele pictoriale sexy realizate, prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 1, Geanina Ilieş a arătat că are cu ce se mândri. Geanina are 28 de ani şi este mama unui băieţel pe nume Patrik Alexandru. S-a făcut remarcată în serialul “Cu un pas înainte de la Pro TV”. Primul pictorial sexy l-a realizat pentru Fanatik, urmând mai apoi apariţii în Playboy şi FHM.

2. Roxana Ionescu:
Colega matinalilor Răzvan şi Dani, Roxana Ionescu a afişat întotdeauna o imagine mai sexy. A fost asistenta lui Dan Negru la “Ciao Darwin”, emisiune unde a şi primit titulatura de Mama Natură. Mai apoi a prezentat emisiunea “Tablou de Nuntă” la Antena 1, urmată de participarea la “Dansez pentru Tine” şi de emisiunea “Vocea României”. În toamna acestui an, Roxana s-a întors la Antena 1 unde are o rubrică în cadrul emisiunii “Neatza cu Răzvan şi Dani”. Prima apariţie nud a avut-o în Playboy, în anul 2004.

3. Alina Puşcaş:
Realizatoarea emisiunilor “Te Cunosc de Undeva” şi “Top Chef”, Alina Puşcaş s-a făcut remarcată odată cu rolul principal din telenovela “Narcisa Sălbatică”, unde a avut şi singurele apariţii nud de până acum. În primăvara acestui an, Alina s-a căsătorit, însă la nici 6 luni de la cununie şi-a anunţat divorţul.

4. Dana Rogoz:
Abramburica a crescut şi a devenit o femeie extrem de sexy. Şi-a petrecut cam toţi cei 28 de ani ai ei pe micul ecran, prezentând “Vremea” la Pro TV, apoi avîd roluri în diferite seriale precum “La Bloc”, “Fete cu Lipici”, “Îngeraşii”, “State de România” sau “Moştenirea”. În prezent, realizează emisiunea “De Suflet” la Pro TV Internaţional. Spre dezamăgirea multora, a declarat că nu va poza nud pentru nimic în lume.

5. Albertina Ionescu:
Prezentatoarea rubricii “Cuvântul Zilei” din cadrul Jurnalului Matinal TVR 1, Albertina Ionescu lucrează în Televiziunea Română de mai bine de 19 ani, prezentând fie emisiuni, fie rubrica “Meteo”, fie trecând pe la pupitrul jurnalului de ştiri. A prezentat pentru toţi creatorii romîni de modă, a făcut reclame foto şi video pentru cosmetice sau telefonie mobilă. A fost imaginea Pantene Pro-V Color & Protect.

6. Iulia Vântur:
Colega lui Ştefan Bănică de la “Dansez pentru Tine”, Iulia Vântur a fost remarcată la Pro TV Iaşi, fiind rapid adusă pentru a prezenta Ştirile Pro TV din capitală. Nu a pozat niciodată nud, însă există destul de multe fotografii sexy cu frumoasa blondă.

7. Diana Bart:
Prezentatoarea Focus Monden, Diana Bart a mai trecut pe la Pro TV Braşov şi Digi 24 HD. În această vară s-a căsătorit cu Adrian Getoiu. Deşi nu a pozat sexy în nicio revistă, Diana şi-a arătat frumuseţea şi senzualitatea în mai multe fotografii.

8. Nicoleta Luciu:
Sexoasa Nicoleta Luciu a apărut pentru prima dată în atenţia publicului în 1999, cînd a cîştigat Miss România. A realizat 4 pictoriale Playboy şi a fost, pentru mult timp femeia cu cei mai mari sîni naturali din România. A jucat în mai multe telenovele, printre care “Lacrimi de Iubire”, “Inimă de Ţigan”, “Regina” sau “Aniela”. A prezentat “Vocea României”, iar în momentul de faţă prezintă emisiunea concurs “Bingo România” de la Acasă TV. Deşi a trecut prin două naşteri, din care una cu tripleţi, Nicoleta Luciu arată senzaţional în continuare.

9. Andreea Raicu:
Andreea Raicu a intrat în atenţia presei în 1995, când a cîştigat locul I la finala naţională „Elite Model Look” şi premiul „Best Elegance” la „International Elite Model Look” la Seul. Şi-a început cariera în televiziune la Pro TV, apoi a migrat la Prima TV, ca prezentatoare a unor emisiuni de divertisment: „Stil”, „Reuniunea de clasă”, „Ce vor fetele”, „Big Brother”, „Totul pentru tine” sau „Megastar”. A fost votată de două ori „Cea mai sexy femeie din Romania” de cititorii revistei FHM şi a primit numeroase premii pentru stil şi eleganţă de la diverse publicaţii. În prezent, realizează emisiunea “Mi-s de la ţară” la Prima TV.

10. Corina Caragea:
Prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV, Corina Caragea a realizat mai demult un pictorial în FHM în care şi-a arătat toată frumuseţea şi senzualitatea. A primit şi oferta de a poza în Playboy dar a refuzat.

Sursă: radardemedia.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!