Fotbal international

Top 10 femei frumoase la Mondialul din Qatar. Foto

Campionatul Mondial a intrat pe ultima sută de metri, iar FANATIK propune și o finală a frumuseților de la turneul final din Qatar.
18.12.2022 | 07:03
Cum arată top 10 frumuseți de la Campionatul Mondial din Qatar. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a prezentat pe parcursul Campionatului Mondial povestea celor mai sexy fane, iubite și neveste de fotbaliști de la turneul final, dar și jurnaliste. A venit vremea să realizăm un Top 10 al celor care au creat cele mai multe „valuri” în Qatar.

Top 10 cele mai notabile prezențe feminine de la Cupa Mondială

10. Izabel Goulart – Germania. Alături de Ivana Knoll, a fost poate cea mai activă la Campionatul Mondial și a apărut în tribune alături de tatăl lui Neymar Jr. Superbul model brazilian este partenera portarului Kevin Trapp, și el prezent în Qatar cu naționala Germaniei.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart)

9. Paige Spiranac – SUA. Celebra jucătoare de golf, supranumită „cea mai frumoasă femeie din lume”, a făcut senzație înainte de meciurile americanilor. Cu toate acestea, nu a fost prezentă la Mondial, dar are aproape patru milioane de fani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee)

8. Sofia Milosevic – Serbia. Superba blondă a creat zâzanie în vestiarul naționalei Serbiei, după ce a avut relații cu mai mulți fotbaliști. Soția lui Luka Jovic ar fi avut o aventură cu Nemanja Gudelj, chiar la Campionatul Mondial din Qatar, iar cei doi fotbaliști s-ar fi luat la bătaie.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Antonella Roccuzzo nu putea lipsi din acest top. E peste rivala Georgina Rodriguez

7. Georgina Rodriguez – Portugalia. L-a desființat pe selecționerul Fernando Santos, după ce l-a lăsat pe bancă pe Cristiano Ronaldo la meciurile cu Elveția și Maroc. Fiecare mișcare a iubitei starului naționalei Portugaliei a fost surprinsă și analizată pe toată durata turneului final.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

6. Zoe Cristofoli – Franța. Iubita lui Theo Hernandez este o prezență atipică la Doha. Frumoasa italiancă e acoperită în totalitate de tatuaje, iar formele sale au făcut-o să devină virală pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZOE (@zoe_cristofoli)

5. Mishel Gerzig. – Belgia. Iubita lui Thibaut Courtois, portarul naționalei Belgiei, îi ia fața în acest top tocmai Georginei Rodriguez. Modelul israelian a fost una dintre cele mai plăcute prezențe din Qatar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mishel Gerzig (@mishelgerzig)

4. Antonella Roccuzzo – Argentina. Nevasta lui Lionel Messi a făcut, de asemenea, furori la Campionatul Mondial, unde este prezentă alături de familia starului naționalei Argentinei. Reacția superbei argentinience la golurile marcate de urmașul lui Diego Armando Maradona au devenit virale.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Cum arată top 3 feminin la Campionatul Mondial din Qatar

3. Yanet Garcia – Mexic. Regina Mexicului la Campionatul Mondial din Qatar îi face concurență Dilettei Leotta, considerată cea mai sexy jurnalistă din lume. E vedetă în Mexic și e foarte apropiată de echipa națională de fotbal.

2. Agustina Rodriguez – Argentina. „Pumele” meritau să aibă o „finalistă” în acest top pentru parcursul neașteptat de la Campionatul Mondial, mai ales după înfrângerea în fața Arabiei Saudite. Agustina Gandolfo, iubita lui Lautaro Martinez, este fără doar și poate „campioana” Argentinei de la acest turneu final și are șanse mari să se impună în finala contra Franței, reprezentată de Zoe Cristofoli, iubita lui Theo Hernandez.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Agustina Gandolfo (@agus.gandolfo)

1. Ivana Knoll – Croația. Regina neîncoronată a Campionatului Mondial este fără doar și poate Ivana Knoll. Despre fosta Miss Croația s-a vorbit mai mult și decât despre Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo. Popularitatea bombei-sexy pur și simplu a explodat, iar fotomodelul a ajuns la peste 3 milioane de fani pe pagina oficială de Instagram și e în continuă creștere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

ADVERTISEMENT