News

Top 10 filme de comedie care îți fac toamna mai ușoară!

23.09.2018 | 23:14
Top 10 filme de comedie care iti fac toamna mai usoara

Vara a trecut, vacanțele s-au dus, dar nu și distracția, deoarece noi vă aducem topul filmelor de comedie pe care le puteți găsi online! Așadar, chiar dacă temperaturile joase și vremea mohorâtă vă împiedică să vă mai distrați în aer liber, vă puteți face o pungă de popcorn și vă puteți uita liniștiți la filme de comedie, alături de cei dragi!

Early Man

Acțiunea are loc printre mamuți și alte creaturi preistorice. Dug împreună cu prietenul sau Hognob sunt nevoiți să-și unească triburile pentru a lupta împotriva unui inamic puternic, Lord Nooth, și a Orașului său de Bronz. Dialogurile sunt demențiale!

The War with Grandpa

Peter primește o veste proastă din partea părinților săi. Este nevoit să împartă camera cu nimeni altul decât cu bunicul său! De aici conflictul care generează un umor de calitate, în încercarea de a scăpa de intrusul din cameră.

Game Night

Noaptea alături de prieteni se transformă în cu totul altceva atunci când unul dintre ei vine cu o ideea care să scoată din amorțeală nopțile de poker. Ideea respectivului va genera râsete în hohote atunci când veți vedea în ce situații se pun personajele respective!

The Upside

Povestea aceasta aduce la un loc două personaje care fac parte din lumi total diferite. Un paraplegic bogat și un om șomer cu un cazier judiciar care este angajat să-l ajute. Cei doi

Isle of Dogs

Situat în Japonia, Isle of Dogs urmărește odiseea unui băiat în căutarea câinelui său, izolat pe o insulaă, alături de toți ceilalți câini, din cauza unei gripe canine foarte periculoasă pentru om. 

I feel pretty!

Filmul urmărește povestea unei femei obișnuite, Renee Bennett, care se confruntă zilnic cu sentimente de nesiguranță și inadecvare, până într-o zi când are loc un accident. Aceasta acde de pe bicicletă și se lovește la cap! Începând din acel moment, femeia obișnuită se vede într-o cu totul altă lumină! Trupul ei este perfect, mintea extrem de ascuțită, iar încrederea în sine depășește stratosfera. De aici, umorul este garantat!

Ocean’s 8

Debbie Ocean iese din închisoare și, deși a spus în fața comisiei de eliberare că și-a învățat lecția, aceasta pune la punct cel mai mare jaf din viața ei. Ținta ei și a echipei sale de nelegiuite este un superb colier din diamante în valoare de 150 de milioane de dolari, purtat de actrița Daphne Kluger.

Super Troopers 2

Echipa de șoc a forțelor de ordine se întoarce la patrulare! Mac, Thorny, Foster, Rabbit și Farva sunt chemați să supravegheze o autostradă aflată chiar în zona de conflict dintre SUA și Canada! Rezultatul este unul cu dreptul

Overboard

O femeie de seriviu este dată afară de pe iahtul unde muncea, iar șeful ei nu a vrut să-i dea nici măcar salariul! acesta cade peste bord însă, iar a doua zi se trezește pe o insulă cu o amnezie totală. Femeia de serviciu prinde momentul să se răzbune pe șeful ei și spune autorităților că este chiar soția lui!

Night school

Bazându-se pe o poveste a lui Kevin Hart, Night School urmărește un grup de studenți problematici forțați să participe la cursurile de seară, în speranța că vor trece examenul final pentru a termina liceul. Filmul se concentrează în jurul unui agent de vânzări care pare că este expert în identificarea nevoilor clienților săi, însă a cărui viață întreagă este dată peste cap după ce face o cerere în căsătorie imprudentă. Împins în lumea reală, el este forțat să se confrunte cu un adevăr crud: nu și-a obținut diploma de absolvire a liceului și acest lucru îl împiedică să urmeze niște direcții noi și necesare în carieră.