Life

Top 10 filme și seriale de văzut pe Netflix în weekendul 24-25 septembrie 2022. Locul 1 este o surpriză uriașă

Care sunt cele mai vizionate 10 filme și seriale pe care nu ar trebui să le pierdeți pe Netflix. Pe primul loc este un film din categoria de vârstă 18+.
24.09.2022 | 10:00
Top 10 filme si seriale de vazut pe Netflix in weekendul 2425 septembrie 2022 Locul 1 este o surpriza uriasa
Top 10 seriale de văzut pe Netflix în weekendul 24 – 25 septembrie 2022. Sursă foto: Netflix
ADVERTISEMENT

Este weekend și trebuie să vă bucurați de un moment de liniște, iar topul celor mai vizionate filme și seriale pe Netflix vă așteaptă.

Pe primul loc în preferințele românilor în materie de seriale este o distribuție adecvată persoanelor cu vârsta de minimum 18 ani, dar care are în spate povestea unui tânăr, Jeffrey Dahmer. Locul doi este ocupat de o peliculă cu adolescenți, care dețin puteri supranaturale.

ADVERTISEMENT

Topul serialelor de văzut pe Netflix în weekendul 24-25 septembrie 2022

Netflix actualizează constant conținutul, pentru a oferi filme pe toate gusturile și pentru toate vârstele. După cum veți vedea din topul celor mai bune filme potrivit preferințelor românilor.

Locul 1 la seriale este ocupat de Dahmer. Monstru: poveste lui Jeffrey Dahmer. Este vorba de un tânăr, care timp de un deceniu, a ucis 17 adolescenți tineri. Cum a reușit să facă asta, dar și ce mesaj vrea să trasmită povestea lui, descoperiți doar urmărind-o.

ADVERTISEMENT

Pe locul doi în topul preferințelor se află Soarta: Saga Winx. Un serial pentru adolescenți, cu adolescenți. O școală pentru tineri cu puteri supranaturale, un grup de fete și băieți care ”ard” să experimenteze lucruri, rivalități și iubiri neîmpărtășite sunt rețeta ideală pentru o întreagă aventură.

Jurnalul unui Gigolo este ocupantul locului 3. O peliculă polițistă, dar și o dramă în aceeași măsură. Spune povestea lui Emanuel, un adolescent adoptat, care devine o escortă masculină. Viața lui începe să se destrame când se implică în problemele de familie ale unei cliente. Ajunge să încalce legea de bază a meseriei sale: să nu se îndrăgostească.

ADVERTISEMENT

Locul patru vine cu un serial bazat pe fapte istorice. The Crown este un serial care urmărește povestea reginei Elisabeta a II-a. Trasează evenimente politice și persoanele care i-au conturat domnia.

Următorul în topul preferințelor cinefililor este Cobra Kai, o continuare a filmelor Karate Kid. La zeci de ani de la turneul de karate care le-a schimbat viețile, rivalitatea dintre Johnny și Daniel se reaprinde.

ADVERTISEMENT

Când indiciile legate de uciderea fratelui său îl fac să se alăture unei brigăzi de pompieri, Poncho descoperă dragostea, o familie, dar și un criminal în serie. Flăcările pasiunii, aflat acum pe locul 6, se găsește în top 10 de câteva săptămâni.

Serialul Liceul inimilor frânte ocupă locul 7. În această dramă incitantă despre tineri, o hartă a aventurilor sexuale scoate la iveală istoricul cuplărilor dintre elevii liceului Hartley, iar cea care a făcut-o devine paria.

Următorul film în topul preferințelor românilor este Santo. Un serial unde doi polițiști aflați de o parte și de alta a Atlanticului pornesc în căutarea disperată a unui narcotraficant internațional necruțător, despre care nimeni nu știe nimic, nici măcar cum arată.

Locul 9 vine cu Narco-sfinții, un serial în care un antrenor de rând se alătură unei misiuni guvernamentale secrete de a captura un baron al drogurilor în America de Sud. Este un film bazat pe fapte reale.

Ultimul loc din topul celor 10 seriale preferate de români este ocupat de Neînfricații. O dramă, dar și un serial de fantezie unde o zeiță atotputernică, reîncarcată ca tânără femeie trebuie să-și folosească puterile divine pentru a răzbuna moartea surosii sale și pentru a-și proteja familia.

ADVERTISEMENT
Tags: