Fotbal intern

Top 10 jucători din Liga 1 Betano care rămân liberi de contract! Unul este dorit insistent de FCSB

17.05.2019 | 12:42
Top 10 jucatori din Liga 1 Betano care raman liberi de contract Unul este dorit insistent de FCSB

În scurt timp se va termina sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano, iar FANATIK vă prezintă top 10 jucători din Liga 1 Betano care rămân liberi de contract la finalul lunii iunie, iar pe această listă se află patru jucători de la FCSB, doi de la Astra Giurgiu și câte unul de la Gaz Metan Mediaș, Universitatea Craiova și Dunărea Călărași

Iată cum arată topul celor 10 jucători din Liga 1 Betano care rămân liberi de contract:

1. Adrian Stoian 

Mijlocașul în vârstă de 28 de ani a acceptat să semneze cu FCSB în luna ianuarie a anului 2019 un contract valabil până în vara lui 2022, dar internaționalul român nu își va putea duce la capăt înțelegerea cu vicecampioana României. Stoian nu a primit foarte multe șanse din partea lui Mihai Teja, iar Gigi Becali i-a transmis fotbalistului care în trecut a evoluat pentru echipe precum Crotone, Ghievo Verona, Bari și AS Roma să își caute un alt angajament pentru că îl va lăsa să plece liber de contract în vară.

2. Florentin Matei

Acesta se află la a doua aventură în tricoul FCSB-ului. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 26 de ani a semnat în ianuarie un contract valabil până în iunie 2022 cu vicecampioana României și se află în aceeași situație ca cea a lui Adrian Stoian. Fotbalistul care a mai jucat pentru Ittihad Kalba, Rijeka, Astra Giurgiu, Volyn Lutsk și Unirea Urziceni a bifat 6 prezențe în tricoul FCSB-ului, dar Gigi Becali îl va lăsa să plece în vară liber de contract.

Adrian Stoian la încălzire în timpul unui meci al FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
Adrian Stoian la încălzire în timpul unui meci al FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu

Gigi Becali îl poate lua pe Ivanov gratis

3. Antoni Ivanov

Mijlocașul originar din Bulgaria a ajuns la Gaz Metan Mediaș în luna august a anului 2018, iar la finalul sezonului o să i se termine contractuk cu formația pregătută de Edward Iordănescu. În momentul în care Mihai Teja a fost instalat pe banca celor de la FCSB a apărut și interesul lui Gigi Becali pentru fotbalistul în vârstă de 23 de ani. Latifundiarul din Pipera a negociat cu oficialii lui Gaz Metan în iarnă, dar cele două părți nu au ajuns la un acord. Astfel, patronul FCSB-ului ar putea profita la finalul sezonului și să-l aducă la gruparea roș-albastră pe Antoni Ivanov din postura de jucător liber de contract.

4. Mihai Butean

În vârstă de 22 de ani, Mihai Butean a surprins în ultima perioadă în meciurile jucate de Astra Giurgiu în sezonul 2018 – 2019. Fundașul dreapta care poate juca și pe postul de mijlocaș este cotat de site-urile de specialitate la 550.000 de euro și bifat 28 de prezențe în tricoul fostei campioane a României, a înscris 4 goluri și a oferit 2 pase decisive. Contractul său cu Astra Giurgiu se încheie la finalul ediției curente, iar cluburile interesate pot profita.

Mihai Butean se bucură după un gol înscris pentru Astra Giurgiu. Sursă foto: sportpictures.eu

5. Jesus Fernandez

Portarul spaniol în vârstă de 30 de ani care în trecut a evoluat pentru Real Madrid nu a primit foarte multe șanse la CFR Cluj și a fost rezerva lui Arlauskis, dar de câte ori a fost folosit a evoluat foarte bine. Goalkeeperul a bifat 8 prezențe în tricoul campioanei României, dar șansele ca ardelenii să îi prelungească înțelegerea sunt mici.

6.Raul Rusescu (FCSB) – 500.000 de euro
7. Marius Briceag (Universitatea Craiova) – 600.000 de euro
8.Filipe Teixeira (FCSB) – 100.000 de euro
9. Filip Mrzljak (Astra Giurgiu) – 1.000.000 de euro
10. Gabriel Enache (Dunărea Călărași) – 800.000 de euro

Adrian Stoian și Raul Rusescu la finalul unui meci la FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
Adrian Stoian și Raul Rusescu la finalul unui meci la FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
  • 6.250.000 de euro valorează toți cei 10 jucători din Liga 1 Betano care vor deveni liberi de contract