Life

Top 10 mașini de lux conduse de vedete. Ce bolizi au Delia, Loredana și Adelina Pestrițu

Vedetele de la noi din țară conduc niște mașini de lux. Acestea au plătit sute de mii de euro pentru autovehiculele pe care le dețin. Iată ce mașini au Delia, Loredana și Adelina Pestrițu.
16.01.2022 | 15:01
Top 10 masini de lux conduse de vedete Ce bolizi au Delia Loredana si Adelina Pestritu
Top 10 mașini de lux conduse de vedete. Ce bolizi au Delia, Loredana și Adelina Pestrițu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vedetele de la noi din țară nu se uită la bani când vine vorba de mașinile pe care le conduc.

Astfel, acestea plătesc orice preț pentru a avea mașinile pe care le doresc. Femeile din showbizul autohton sunt iubitoare de mașini străine, dar și de mulți cai putere.

Topul mașinile conduse de vedete. Cât au plătit acestea pentru ele

În topul mașinilor conduse de vedete se află Ruby, care are un bolid de 180.000 de euro. Este vorba despre un Aston Martin Volante în ediție limitată.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a lăudat pe rețelele de socializare cu mai multe fotografii cu noua sa mașină.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RUBY (@rubyishot)

Anda Adam este și ea în acest top, fiind cunoscut faptul că este o iubitoare a mașinilor de lux. Aceasta și-a cumpărat un BMW i8, dar nu l-a lăsat așa, ci a vrut să își pună amprenta pe el și l-a personalizat. Mașina sa costă 150.000 de euro.

Dorian Popa este și el în top, deoarece el deține un Mercedes GLE 53 AMG care costă cel puțin 120.000 de euro, dar prețul poate să crească considerabil în funcție de dotările pe care le are mașina.

ADVERTISEMENT

Ce mașini conduc vedetele. Ce autovehicule dețin Delia, Loredana Groza sau Inna

Adelina Pestrițu nu putea lipsi din acest top. Ea conduce un Porsche Cayenne al cărui preț poate fi de până la 50.000 de euro.

Mihai Bendeac este și el un iubitor al mașinilor scumpe, astfel că deține un Land Rover care costă în jur de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Delia Matache are un Range Rover Evoque roșu, al cărui preț ajunge la circa 45.000 de euro. Aceasta a mai avut și înainte tot un Range Rover, dar de culoare albă.

Culiță Sterp și Vlăduța Lupău, mașini de sute de mii de euro

Loredana Groza are o carieră strălucită, iar mașina pe care o conduce nu putea să fie altfel decât una scumpă. Vedeta conduce un BMW X5 în valoare de 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Inna se plimbă pe străzile din București cu un BMW seria 7, care poate ajunge la circa 100.000 de euro.

În acest top al celor mai scumpe mașini ajunge și Culiță Sterp, care conduce un Mercedes GLE. O astfel de mașină nu este deloc ieftină. Artistu a plătit pentru ea circa 100.000 de euro.

Vlăduța Lupău conduce o mașină în valoare de 150.000 de euro, marca Mercedes G Class.

ADVERTISEMENT