News

Top 10 revelații ale anului 2020 în showbiz și televiziune. Noile vedete ale românilor

31.12.2020 | 11:52
Top 10 revelatii ale anului 2020 in showbiz si televiziune Noile vedete ale romanilor
Anul 2020, plin de momente și de personaje care au cucerit public. Top 10 cele mai memorabile nume și producții tv
ADVERTISEMENT

Anul 2020 a fost unul plin de momente spectaculoase în lumea mondenă din România, iar micile ecrane au ”născut” noi staruri și formate de succes care vor rămâne în istoria acestei perioade greu încercate de pandemie.

Televiziunile din România s-au întrecut în 2020 în a oferi cele mai bune momente pentru a-i face pe telespectatori să uite de necazuri, în special de cuvântul care ne-a urmărit tot anul și încă ne dă fiori: coronavirus.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă un top 10 ale personajelor anului 2020, ale celor mai tari producții tv și momentele care au marcat acest an.

Anul 2020 în TV și showbiz. Top 10

Locul 10: Florin Piersic Junior devine vocea PRO TV. Bebe Cotimanis a plecat la PRIMA TV, iar postul de pe Pache Protopopescu i-a găsit înlocuitor celui care a spus în cel mai atractiv mod zeci de ani telespectatorilor ce pot vedea la tv.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic este, așadar, voice-over-ul pe care PRO TV a pariat și se pare că pariul a fost unul reușit.

Locul 9: Cleopatra Stratan nu mai e fetița care îl aștepta pe Ghiță… iar de asta ne-am convins cu toții în acest an. Cei care ar fi visat să o cucerească pe Cleo, o domnișoară în toată regula, majoră și vaccinată, și-au luat deja gândul căci cântăreața s-a logodit anul acesta cu Edward Sanda, un alt artist cunoscut. Cei doi formează unul din cele mai fresh și naturale cupluri din showbiz ale acestui an.

ADVERTISEMENT

Locul 8: Ferma vedetelor a adus iubire pentru Viviana Sposub și George Burcea. Este, de departe, cel mai controversat cuplu format într-un reality-show în acest an.

Fostul soț al Andreei Bălan a cunoscut-o pe fosta asistentă tv în cadrul emisiunii de la PRO TV, iar cuplul lor, despre care s-a spus că ar fi o regie pentru audiență, rezistă și la ora redacterii acestui articol. Cine știe, poate la anul vin nunta și un copil!

ADVERTISEMENT

Locul 7: Nepotul lui Florin Salam. Revenirea X Factor România pe micile ecrane l-a adus în prim plan pe Adrian Petrache, nepotul celebrului manelist, care a făcut senzație în emisiunea de la Antena 1 cu apariția și vocea sa, fiind pe punctul de a câștiga concursului. A avut și un mentor pe care și l-ar fi dorit oricine în persoane apetisantei Loredana Groza, pentru prima oară și ea la X Factor.

Locul 6: Andrada Precup. Rămânem în zona X Factor și nu putem să o ignorăm pe câștigătoarea concursului muzical de la Antena 1. Tânăra nevăzătoare al cărei glas l-a făcut pe Ștefan Bănică să plângă de fiecare dată a emoționat o țară întreagă în gala finală, show-ul fiind lider de audiență înainte de Crăciun.

Denise Rifai, pariul câștigat de Kanal D; Masked singer, bila albă de la PRO TV

Locul 5: Ascensiunea lui Jador. De la Puterea dragostei la locul în trendingurile de pe Youtube a durat puțin. Ionuț Dumitrache, pe numele său, este, de departe artistul care s-a auzit de cele  mai multe ori în acest an, iar colaborările sale au fost nenumărate.

Lui Jador aproape că nu i-au mai rămas cântăreți din România cu care să nu scoată o melodie, toate featuringurile sale cu alți artiști, printre care Alex Velea, fiind de succes. Ascensiunea băcăuanului continuă și în 2021, când românii îl vor putea vedea în ipostaza de concurent în reality-show-ul Survivor difuzat de Kanal D.

Locul 4: Denise Rifai la Kanal D. Cea mai incisivă moderatoare de talk-show-uri politice, devenită cunoscută după realizarea emisiunii „Jocuri de putere” de la Realitatea TV a revenit în televiziune cu un format nou-nouț, „40 de întrebări”, aducând în studioul de la Romexpo nume grele din politică, divertisment și sport care au răspuns celor mai dure întrebări pe care cineva le-a pus vreodată într-un interviu.

Denise este, fără doar și poate, cea mai bună prezentatoare de televiziune a anului, o revelație mai ales că a început să abordeze și alte zone, nu doar politica.

Locul 3: Oana Zăvoranu Show. Actrița a început un adevărat război în mediul online împotriva vedetelor care promovează non-stop absolut tot ce pot pe rețelele de socializare.

Oana a fost inspirată și a transformat meme-urile cu vedetele pe care le critică într-un show propriu pe Youtube, care se bucură de un real succes.

Locul 2: Theo Rose. Numele cântăreței a devenit unul sinonim cu talentul, iar vocea ei răsună în toate topurile de pe Youtube. Artista a schimbat puțin registrul muzical în care cântă și s-a aplecat spre zona manelelor, iar prezența ei la Bravo, ai stil Celebrities, unde a ocupat locul doi în marea finală, i-a adus notorietatea la care olteanca nu visa niciodată.

Locul 1: Masked singer. Marele pariu al anului îl câștigă PRO TV, care a adus în România unul din show-urile momentului în lume, cel al deghizărilor în personaje cu priză la public.

Cooptarea în juriu a lui Codin Maticiuc a fost una dintre alegerile înțelepte ale postului, iar despre emisiune în sine nu mai e nimic de spus, căci au spus-o audiențele.

BONUS: Selly Show. Tânărul vlogger a făcut trecerea de la Youtube la tv și și-a produs propria sa emisiune, difuzată săptămânal la Prima Tv, în care invită cele mai interesante personaje ale momentului, dar și oameni politici cu care dezbate problemele care îi macină în special pe tineri.

 

 

ADVERTISEMENT