Sport

Topul sălilor de fitness din Bucuresti! Care e cea mai bună?

25.11.2018 | 13:02
Topul salilor de fitness din Bucuresti Care e cea mai buna
World Class este cel mai tare lanț de săli de fitness din București

FANATIK îți prezintă un top 9 al sălilor de fitness din Bucuresti! Este un clasament în care, fără doar și poate, un anumit lanț deține supremația. Au cei mai mulți abonați, oferta este una care încântă și au păstrat încă de la inaugurare un standard ridicat atât din partea lor, cât și al celor care își fac abonament.

MATRIX GYM

Adică www. matrixgym.ro, este situată în Calea Crângași, numărul 6 și se laudă că a fost una din primele săli din domeniu în oraș.  Matrix Gym oferă pachete complete de servicii, într-o sală dotată cu aparatura de ultima generaţie

VEZI AICI PREȚURILE 

SAN GYM 

Sala are adresa exactă la Str. Dristorului nr. 121, Sector 3, Bucureşti, la 50 metri de metrou Dristor.  SanGym se laudă pe site-ul www.sangym-bucurești.ro că vă invită să petreceţi o parte a timpului  liber în atmosfera placută şi relaxantă a clubului, acolo unde amabilitatea şi profesionalismul personalului, calitatea servicilor oferite, precum şi preţurile accesibile, fac din acesta o alegere perfectă.

SanGym – Bucuresti vă oferă un pachet complet de servicii, într-o sală de fitness dotată cu aparatură nouă profesională Florsystem (producătorul numărul 1 în România) şi aparate cardio profesionale Vision Fitness toate extinse pe o suprafaţă de 450 mp pe 2 nivele, dotate cu: aer conditionat, centrala termica proprie, vestiare, dusuri si grupuri sanitare curate si civilizate, dulapuri cu cheie pentru depozitarea lucrurilor personale pe durata antrenamentului.

VEZI AICI PREŢURILE PENTRU SAN GYM 

ARENA SPORTS

Clubul Arena Sports spune pe site-ul www.arenasports.ro că transformă mersul la sală, orele de fitness sau de aerobic, într-o plăcere, dincolo de necesitate!  Clubul dispune de o sala de Fitness  echipată cu aparate Technogym și două săli de Aerobic – echipate corespunzător pentru desfășurarea optimă a multiplelor CLASE DE AEROBIC și a ACTIVITATILOR PENTRU COPII. Complexul este dotat cu: 2 vestiare, 2 saune, receptie, bar, aparatura profesionala, instalatii de climatizare, sisteme audio-Dvd-TV, sisteme de securitate, parcare proprie.

PREȚURI

FITCLASS CLUB

„Suntem pasionati sa promovam sportul, starea de bine, sanatatea pentru toti cei ce pasesc pragul clubului FitClass. Te vom incuraja, ajuta si asista in fiecare efort depus. Dorim sa apreciezi antrenamentul la fel de mult cum savurezi senzatia de bine si implinire”, scrie pe site-ul www.fitclass.ro.

PREȚURI

FITNESS ZONE, www.fitnesszone.ro

Este o sală de fitness din Bucurestii Noi, un centru modern de wellness, deschis in luna septembrie 2012, în Bucureşti. Contine o sala de aerobic, doua sali de fitness si bodybuilding dotate cu echipamente de fitness si cardio de ultima generatie si un cabinet de masaj. Clasele de aerobic sustinute la Fitness Zone sunt : Body Workout, Step&Tone, Pilates, Zumba, Ready for Summer, Kangoo Jumps, Kempo, High Intensity Training.

PREȚURI

NEXT DOOR FITNESS, www.nextdoorfitness.ro

Next Door Fitness se laudă că este sala de aerobic din Bucuresti în care te vei regăsi. Pe site-ul lor scrie că înțeleg importanța exercițiului fizic, însă cunosc metode noi și eficiente pentru ca tu să ai un ritm de viață sănătos și o atitudine pozitivă.

PREȚURI

 STAY FIT GYM, www.stayfit.ro

Patru locații au între timp cei de la Stay Fit Gym. Vitan, Pantelimon, Titulescu și Tei sunt locurile unde veți găsi o sală de sport care se află în acest lanț. PREȚURI 

PESCARIU SPORTS@SPA, intra pe site-ul oficial AICI

Clubul de wellness Pescariu Sports&Spa promoveaza “Arta de a trai frumos”. Construit in jurul unui concept versatil pentru intreaga familie, iti aduce mai aproape optiunea unui stil de viata sanatos. PREȚURI

WORLD CLASS, www.worldclass.ro

Odată intrat în lumea World Class, ai acces nelimitat la programe și concepte exclusive de antrenamente, create de Les Mills și experții World Class. De la cele mai eficiente la cele mai populare clase, în permanență îmbunătățite și inspirate după metode internaționale de predare și antrenament, World Class are cel mai variat și modern portofoliu în materie de servicii și facilități de fitness de pe piață.