Top 3 al celor mai frumoase goluri de marţi din Liga Campionilor

Alexandru Androne   
în Stirile zilei
18/09/2013, 13:26
Top 3 al celor mai frumoase goluri de marţi din Liga Campionilor

Prima seară de Liga Campionilor a fost una extrem de spectaculoasă. S-au marcat goluri în toate cele 8 meciuri disputate, iar la finalul serii am contabilizat 30 de goluri marcate, o medie 3,75 de goluri pe meci. FANATIK vă propune un top 3 al celor mai frumoase goluri marcate în prima seară de Liga Campionilor.

LOCUL 1 – Vladimir Wiess (Olympiakos)

Olympiacos – PSG 1-4

Mijlocaşul de bandă al grecilor de la Olympiakos a reuşit golul serii în Liga Campionilor. Internaţionalul slovac de 23 de ani şi-a bătut joc de apărarea de sute de milioane a francezilor de la PSG şi a marcat golul egalizator. Din păcate pentru greci, PSG s-a impus la finalul cu 4-1.

Vezi video:

http://youtu.be/oSi9P8EIFVg

LOCUL 2 – Yaya Toure (Manchester City)

Viktoria Plzen – Manchester City 0-3

Ivorianul Yaya Toure ne-a obişnuit în ultimii ani cu reuşite de senzaţie. Cetăţenii lui Pellegrini au fost ţinuti în şah o repriză de campioana Cehiei, însă după pauză, Kun Aguero şi compania au dat de pămînt cu Viktoria Plzen, scor 3-0! După ce bosniacul Dzeko a deschis scorul, ivorianul de 30 de ani, Yaya Toure l-a liniştit pe Pellegrini cu reuşita de 2-0. Execuţia mijlocaşului central este una de kinogramă: şut de la 30 de metri direct în vinclu.

Vezi video:

LOCUL 3 – Simon Rolfes (Bayer Leverkusen)

Manchester United – Bayer Leverkusen 4-2

La primul meci în Liga Campionilor fără Sir Alex Ferguson pe bancă, United a făcut spectacol cu nemţii de la Bayer Leverkusen. Cu Wayne Rooney în formă de zile mari (2 goluri şi o pasă de gol), Manchester s-a impus fără probleme, scor 4-2. „Aspirinele” de la Bayer au pus probleme în startul reprizei secunde, cînd Simon Rolfes, căpitanul echipei a reuşit să egaleze cu o execuţie de generic. Traiectoria pe care mingea a luat-o a amintit de celebrul gol marcat de Roberto Carlos în meciul dintre Brazilia şi Franţa. Golul lui Rolfes i-a îndîrjit şi mai mult pe diavolii lui Moyes care au mai marcat de 3 ori.

Vezi video:

http://youtu.be/H6xymf3ACYw

 

Închide ×