Life

Top 3 cele mai geloase zodii. Care sunt cei mai posesivi nativi într-o relație

Care sunt cele mai geloase zodii? Fanatik vă prezintă topul nativilor care sunt posesivi când vine vorba despre o relație.
01.10.2021 | 11:15
Top 3 cele mai geloase zodii Care sunt cei mai posesivi nativi intro relatie
Top 3 cele mai geloase zodii. Care sunt cei mai posesivi nativi într-o relație. Sursă foto: Colaj Fanatik / Canva
ADVERTISEMENT

Când vine vorba despre iubire, anumite persoane se lasă pradă mai ușor geloziei și pot avea probleme mari în cuplu din acest motiv. Care sunt, de fapt, cele mai geloase zodii?

Cu siguranță, sentimentul acesta este prezent, la un moment dat, în viața tuturor. Însă, cei care nu pot controla situația pot avea de pierdut. Vezi dacă te afli și tu pe această listă.

ADVERTISEMENT

Cele mai geloase zodii. Topul nativilor posesivi

Zodia Berbec

Acest nativ este capabil să își pună sufletul pe tavă dacă ajunge să iubească pe cineva cu adevărat. Însă, dincolo de încăpățânarea caracteristică, Berbecul mai este și deosebit de gelos.

Chiar și atunci când partenerul de viață nu îi dă motive, el simte tot timpul pericolul și crede că ar putea fi trădat oricând. Dacă nu reușește să țină acest lucru sub control, pot apărea conflicte majore în cuplu.

ADVERTISEMENT

Singura soluție ca să treacă peste aceste probleme este să comunice deschis cu partenerul și să spună tot ceea ce îl deranjează, de fapt.

Zodia Scorpion

Atunci când intră într-o relație cu persoana potrivită, Scorpionul face orice pentru cel de lângă el. Însă, așa cum îi spune și numele, acest nativ este gata oricând să “înțepe”.

ADVERTISEMENT

Consideră că precauția este cea mai bună, așa că încearcă să evite orice motiv pentru care partenerul ar putea să îl trădeze. Însă, în momentul în care simte că există o problemă în cuplu din cauza unei persoane din exterior, nu se mai poate abține și pornește focul în viața amoroasă.

Este un nativ puternic, care nu poate să ierte infidelitatea. Preferă să meargă mai departe, oricât de mult suferă din cauza aceasta. Cea mai bună soluție pentru zodia Scorpion este să își folosească mai mult rațiunea în locul inimii. Trebuie să aibă răbdare și să nu ia o decizie pripită, bazată doar pe instinct.

ADVERTISEMENT

Zodia Pești

Se spune că atunci când apa este adâncă ascunde curenți puternici. Cam acesta este cazul și pentru nativul de apă. Cu toate că par aparent să fie foarte calme, persoanele care sunt în această zodie ascund o gelozie puternică.

ADVERTISEMENT

Se consumă pentru fiecare gest făcut de persoana iubită, dacă aceasta este cumva mai sociabilă cu cei din jur. Pericolul în acest caz este tendința pe care o au Peștii de a se abține până în momentul în care răbufnesc. Tot comunicarea este cheia, dar și capacitatea de a face compromisuri. Trebuie să înțeleagă că nu pot schimba pe oricine după bunul plac.

Dacă au motive reale să fie geloși, nativii aceștia sunt capabili să taie orice legătură. Însă, cea mai bună cale este să lămurească fiecare nemulțumire înainte de a lua o decizie finală.