Life
notix pixel id

Top 3 compatibilități între zodii în iarna anului 2021-2022. Perechile de vis ale horoscopului

Îți prezentăm un top 3 al celor mai bune compatibilități între zodii în iarna anului 2021-2022. Iată cine formează perechi de invidiat!
08.11.2021 | 10:33
Top 3 compatibilități între zodii în iarna anului 2021-2022. Perechile de vis ale horoscopului
Top 3 compatibilități între zodii în iarna anului 2021-2022. Foto: knowinsiders.com
ADVERTISEMENT

În iarna anului 2021-2022, trei perechi de zodii vor rupe gura târgului. Dacă își unesc forțele, pot obține succese colosale. Unele dintre perechi s-ar putea să fie și cele mai invidiate pe plan sentimental, căci vor pune în scenă povești de iubire ca în filme.

Compatibilitățile zodiacale se vor schimba destul de mult în iarna anului 2021-2022. Zodii care în mod normal nu se înțeleg vor face acum casă bună pentru că vor avea scopuri comune.

Pentru o altă pereche se pot ivi oportunități interesante pe plan personal. Fie că vorbim despre o căsătorie pe nepusă masă ori o simplă logodnă, cert este că vor exista multe surprize.

ADVERTISEMENT

Top 3 compatibilități între zodii în iarna anului 2021-2022

Locul 3: Berbec + Balanță. Greu de crezut că acești nativi s-ar putea înțelege vreodată, însă, vorba aceea, iarna nu-i ca vara.

Femeia Berbec va găsi echilibrul de care are nevoie în brațele bărbatului Balanță. Vorbim strict despre această compatibilitate, căci femeile Balanță și bărbații Berbec vor fi în continuare la poluri opuse.

ADVERTISEMENT

În general, femeile din Balanță sunt mai căpoase decât bărbații născuți sub semnul Berbecului. Revenind la acest cuplu, Berbecuțele și bărbații Balanță ar putea iniția o afacere împreună ori chiar s-ar putea alia împotriva unui dușman comun.

Vor fi trei luni în care vor face multe compromisuri. În unele situații s-ar putea să apară și fluturi în stomac.

ADVERTISEMENT

Locul 2: Fecioară + Taur. Nu poate exista poveste mai frumoasă de iubire decât cea formată dintre o femeie născută în zodia Fecioară și un bărbat Taur.

Principiile lor sunt destul de asemănătoare. Taurii au nevoie de persoane cerebrale precum Fecioarele, de femei care să pună punctul pe i și să le rezolve problemele într-o manieră chirurgicală.

ADVERTISEMENT

Gemeni + Vărsător, cuplul ideal

Relația dintre acești nativi este una bună și din punct de vedere profesional. Cei doi vor comunica excelent și vor avea multe realizări împreună.

Locul 1: Gemeni + Vărsător. Bărbatul Gemeni și femeia Vărsător, mai exact, fac cea mai frumoasă pereche din zodiac.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt fascinați de spiritul liber și nu libertin, atenție, al femeilor Vărsător. Pentru ei, femeile născute sub acest semn de aer vor fi cea mai importantă inspirație în tot ce vor face.

Împreună pot muta și munții din loc și pot produce surprize uriașe, stârnind admirația și invidia celor din jur.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri