Life

Top 3 compatibilități între zodii în luna octombrie 2021. Care sunt cuplurile perfecte

Vă prezentăm top 3 cele mai bune compatibilități în luna octombrie 2021 între zodii.
22.09.2021 | 17:30
Top 3 compatibilitati intre zodii in luna octombrie 2021 Care sunt cuplurile perfecte
ADVERTISEMENT

În acest top 3 compatibilități între zodii în luna octombrie 2021 veți afla care sunt nativii care vor forma perechi bune atât acasă cât și la serviciu.

Luna octombrie aduce în general stabilitate și mai multă organizare pentru toată lumea. Din punct de vedere astrologic este una dintre cele mai benefice luni ale anului, după august.

ADVERTISEMENT

Octombrie este luna noilor începuturi (numerologic este chiar un 1), fapt pentru care ar trebui cu toții să privim cu mai mult optimism perioada care urmează. Cât despre compatibilitățile zodiacale, ei bine acestea nu sunt atât de surprinzătoare, cu excepția zodiilor de pe locul doi.

Top 3 compatibilități între zodii în luna octombrie 2021

Locul 3: Leu + Săgetător. Nativi de foc, guvernați de forme cerești diferite, sunt extrem de încrezători în forțele lor în toată luna octombrie și fac față unor situații care mai de care mai provocatoare.

ADVERTISEMENT

Împreună pot învinge orice obstacol. Pot forma o pereche greu de combătut mai ales dacă participă la competiții cu alte persoane ori își dispută adevărul la locul de muncă. Dacă sunt uniți, ar putea avea mult de câștigat chiar și din punct de vedere financiar.

Locul 2: Gemeni + Capricorn. Surpriza lunii octombrie vine de la activarea de către astre a unei compatibilități imposibile. În mod normal, Gemenii și Capricornii se ceartă mai mult decât se înțeleg. În perioada care urmează lucrurile vor sta diferit.

ADVERTISEMENT

E o compatibilitate de moment sau, cum s-ar spune, fă-te frate cu Dracul ca să treci puntea! Gemenii, dar și Capricornii, pot realiza care sunt interesele lor și au nevoie unul de celălalt pentru a reuși să obțină ce își doresc.

Vărsătorul și Balanța, compatibilitatea de aur a lunii

E important de precizat că această potrivire nu va dura mai mult de o lună și se limitează strict la muncă. Din punct de vedere amoros nu poate fi vorba de ceva în acest caz.

ADVERTISEMENT

Locul 1: Vărsător + Balanță. Este, de departe, luna Balanțelor și a Vărsătorilor. În cazul celor doi vorbim în primul rând de potrivire din punct de vedere sentimental.

Vărsătorii vin cu tot felul de idei noi, cu proiecte inedite, cu umor și carismă, iar Balanțelor le place aerul lor ludic. Energiile celor doi nativi se vor completa mai mult decât perfect în luna ce vine.

 

ADVERTISEMENT