Life

Top 3 compatibilități între zodii în luna septembrie 2021. Cine cu cine se înțelege cel mai bine

Vă prezentăm un top 3 al celor mai bune compatibilități între zodii pentru luna septembrie 2021!
19.08.2021 | 18:30
Top 3 compatibilitati intre zodii in luna septembrie 2021 Cine cu cine se intelege cel mai bine
ADVERTISEMENT

3 compatibilități între zodii în luna septembrie 2021 vor atrage mult atenția tuturor. Este vorba despre trei perechi de zodii care, dacă își unesc forțele, vor avea numai de câștigat.

Vorbim aici în unele cazuri despre compatibilități amoroase, dar și despre complicități, despre proiecte începute împreună.  Iată care sunt cele trei compatibilități de aur între zodii în septembrie 2021!

ADVERTISEMENT

Locul 3: Fecioară + Vărsător. Este cea mai bună compatibilitate dacă vorbim despre nopți pasionale de iubire. Imaginația celor doi nativi îi va face deschiși la tot felul de experiențe prin care nu a trecut niciunul.

Top 3 compatibilități între zodii în luna septembrie 2021

Fecioarele se vor lăsa purtate de Vărsători și se vor dedica în totalitate dorințelor acestora, mai ales că vor să experimenteze lucruri noi.

ADVERTISEMENT

Este una dintre compatibilitățile pe care am mai întâlnit-o în acest an și care pare să fie în continuare una excelentă. Rămâne de văzut până când!

Locul 2: Scorpion + Pești. Scorpionii și Peștii au foarte multe lucruri în comun, dincolo de faptul că sunt zodii de apă.

ADVERTISEMENT

Scorpionii, dar și Peștii, au avut de trecut prin multe dificultăți în ultima perioadă, iar multe dintre ele se aseamănă. Greutățile pe care au fost nevoiți să le înfrunte îi vor apropia și îi vor transforma într-o pereche ideală.

Scorpionii devin mai concilianți și mai deschiși în fața Peștilor, iar Peștii se simt în largul lor și apreciază că nu sunt judecați indiferent de natura problemelor lor.

ADVERTISEMENT

Pentru acești nativi de apă, luna septembrie le oferă șanse de a crește în doi. Dacă își unesc forțele și fac ceva cu adevărat, în afară să își ofere umărul pe care să plângă reciproc, vor ajunge destul de departe.

Gemenii și Balanțele, compatibili pe toate planurile

Locul 1: Gemeni + Balanță. Nu e nicio surpriză. Cele două zodii sunt compatibile oricum, dar în luna septembrie, magnetismul care se va crea între acești nativi de aer va fi unul aparte.

Balanțelor le place să stea în preajma Gemenilor pentru că aceștia sunt mereu joviali, extrem de vorbăreți și au simțul umorului.

Gemenilor le place seriozitatea Balanțelor, dar și senzualitatea cu care reușesc să îi surprindă mereu. Deși sunt potriviți în dragoste, în septembrie le e recomandat să se focuseze mai mult pe muncă.

Compatibilitatea lor va fi de 100% pe plan profesional și de 70% pe plan amoros.

 

ADVERTISEMENT