Advertorial

Top 3 lucruri despre Supermeciurile weekendului!

Ne pregătim să atacăm un weekend plin cu meciuri pe tot cuprinsul Europei, unde toate marile campionate programează partide foarte intense. Afișul e completat și de dueluri în ligile mai puțin celebre
14.01.2022 | 18:28
Top 3 lucruri despre Supermeciurile weekendului

Vino alături de noi într-un sprint pentru a puncta cele mai importante lucruri despre meciurile mult așteptate.

City-Chelsea, sâmbătă de la 14:30

  1. Partida beneficiază la Superbet de Superpariuri, Speciale, cote SuperLive și SuperAvantaj.
  2. Chelsea a reușit să-i „fure” lui City trofeul Champions League și de la venirea lui Tuchel pe banca The Blues, londonezii au câștigat de 3 ori și au pierdut o singură dată în fața echipei lui Pep Guardiola.
  3. Marii absenți de la gazde vor fi Foden (accidentat) și Mahrez, plecat la Cupa Africii să apere trofeul Algeriei, respectiv portarul Mendy, la Chelsea, și el convocat să reprezinte Senegalul la Cupa Africii.

Vezi aici toată oferta Superbet

Spurs-Arsenal, duminică de la 18:30

  1. Meci de superluat pe bilete. Evenimentul are și Superpariuri, Speciale, cote SuperLive, SuperAvantaj și va fi și în oferta SuperCota!
  2. The North London Derby e un duel teribil în capitala regatului care a inventat fotbalul. Iar Antonio Conte și Mikel Arteta au o rivalitate, de când italianul a fost luat în considerare pentru a-l înlocui pe spaniol pe banca Tunarilor.
  3. Absențe în ambele tabere, cele mai importante fiind Son (Tottenham) și Xhaka (Arsenal).

Anderlecht – Standard Liege, duminică de la 19:30, cu streaming live pe site-ul și aplicația Superbet

  1. Speciale plus cash out pentru cele mai populare pariuri din oferta pre-meci.
  2. Campionatul belgian e unul în care gazdele de regulă își valorifică terenul propriu și se marchează în medie peste 2.5 goluri pe meci!
  3. Anderlecht e pe 3, Standard e pe 15, așadar, orgoliu fabulos pentru vizitatori!

Panathinaikos-Olympiakos, duminică de la 19:30, cu streaming live pe site-ul și aplicația Superbet

  1. Ce să mai spunem despre orgoliu, când vine vorba despre o rivalitate eternă? Olympiakos și Panathinaikos sunt rivale din… 1930, dar fanii trăiesc rivalitatea ca și cum ar fi coborâtă din războaiele dintre zeii greci!
  2. Duelul e celebru pentru că e un meci în care pariurile pe cartonașe sunt cele mai populare. Pentru superfanii adrenalinei, acesta e duelul în care merită să pariezi pe eliminare și chiar pe lovitură de pedeapsă dictată!
  3. Olympiakos e lider, cu 16 puncte avans față de Panathinaikos, care pur și simplu trebuie să câștige acest meci pentru a-și împăca fanii. Acesta e maximul pe care Panathinaikos pare că-l poate obține în acest sezon!

Instalează aplicația Superbet și vezi în chaturile acestor evenimente din SuperSocial cele mai tari bilete pe care le poți copia simplu și rapid, pe ce mize vrei tu! Instalează gratuit de aici,  că Supermerită!

Ia-ți partea și din Maratonul Superpariurilor

2.000.000 lei premii! Tot ce trebuie să faci este să pariezi minimum 50 lei azi și vei intra automat la extragerea de mâine, în care se acordă 2.000 de Pariuri Gratuite pe Superbet. De asemenea, vei avea o intrare și la extragerea finală din 19 ianuarie, unde se acordă Pariuri Gratuite cu valori fabuloase, până la 50.000 lei. Ai toate detaliile aici

Weekendul se încheie în Serie A cu Atalanta-Inter, duminică de la 21:45, în direct pe site-ul și aplicația Superbet

  1. Pe lângă streamingul live, ai la Superbet SuperAvantaj și cote mărite pre-meci și live (oferta SuperLive), SuperPariuri și Speciale.
  2. Inter vine după ce a triumfat în minutul 120 al Supercupei Italiei, chiar în fața lui Juventus (gol Alexis Sanchez, care acum are cota 3.20 să repete performanța).
  3. Atalanta e în superformă, dar n-a mai câștigat de 6 meciuri directe în fața Interului. Să reușească asta acum?

Tu decizi! Joacă responsabil și bucură-te la Superbet de pasiunea pentru sportul rege, fotbalul, care e și regele pariurilor, fiind sportul cel mai jucat dar și cel mai generos: cel care produce cele mai multe bilete câștigătoare!

#împreunăsuntemsuper #superpariuri #superlive #superspeciale #supersocial