ADVERTISEMENT
Life

Top 3 zodii care fac alegeri proaste în viață. Cine se lovește cel mai des de necazuri

3 zodii sunt recunoscute pentru deciziile pripite pe care le iau de obicei în viața, iar de multe ori își pun mâinile în cap când e prea târziu.
Autor: Dan Suta | 29.06.2021 | 16:44
Top 3 zodii care fac alegeri proaste în viață. Cine se lovește cel mai des de necazuri
Trei zodii fac des alegeri greșite în viață. Foto: unsplash.com

Pentru trei dintre zodii, viața este o continuă bătălie, o nehotărâre permanentă. Sunt extrem de naive și au impresia că tot ce zboară se mănâncă.

ADVERTISEMENT

Nu au o intuiție foarte bună la oameni, motiv pentru care sunt ușor de dezamăgit. Îți spunem care sunt zodiile care fac deseori alegeri greșite în viață.

Locul 3: Zodia Pești. Nativii de apă sunt înconjurați mereu de oameni, dar descoperă relativ târziu care sunt prietenii lor adevărați și care sunt cei falși.

ADVERTISEMENT

Top 3 zodii care fac alegeri greșite mereu

Peștii nu au intuiție bună în alegerea prietenilor. De asta au mult de suferit încă din adolescență. Ei își pun încrederea în primul servit deoarece nu se gândesc niciodată că persoanele cu care intră în contact ar avea intenții ascunse.

Peștii au nevoie de afecțiune mereu, așa că se vor arunca ușor în brațele oricui care poate mima grija față de ei. Trebuie să fie foarte atenți mai ales la deciziile pe care le iau în preajma vârstei de 30 de ani. Aceasta este cea mai vulnerabilă pentru ei.

ADVERTISEMENT

Locul 2: Zodia Săgetător. Săgetătorii sunt dintr-o bucată, iar încăpățânarea cu care tratează anumite situații poate juca în defavoarea lor.

La fel ca Peștii, nu sunt foarte pricepuți în a-i psihanaliza pe ceilalți. Ba mai mult, toate scenariile pe care le fac sunt complet paralele cu realitatea.

ADVERTISEMENT

Balanțele, veșnic nehotărâte

Oamenii care în aparență le vor răul sunt, de fapt, cei care le vor binele și viceversa. Nativii de foc au nevoie mereu de un sprijin moral.

Nu se simt deloc bine singuri și își creează de-a lungul vieții cel puțin o dependență față de o persoană. Lecția lor este să învețe să se descurce singuri, să devină independenți din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Locul 1: Zodia Balanță. Pe primul loc nu se puteau afla alții în afară de nativii de aer, recunoscuți pentru că sunt cei mai nehotărâți din cele 12 semne.

Balanțele culeg, culeg și tot nu nimeresc. Reușesc să se maturizeze la capitolul alegeri în viață abia după vârsta de 40 de ani. Cele mai multe probleme apar în relațiile de prietenie.

ADVERTISEMENT

Se pot trezi că oamenii în care au avut cea mai mare încredere sunt exact cei care știu să sape cel mai bine pe la spate.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!