Life
notix pixel id

Top 3 zodii care încep luna noiembrie 2021 cu stângul. Una dintre ele stă prost cu banii

Trei zodii vor începe luna noiembrie 2021 cu stângul. Debutul ultimei luni de toamnă aduce probleme de comunicare, dar și financiare.
27.10.2021 | 14:36
Top 3 zodii care încep luna noiembrie 2021 cu stângul. Una dintre ele stă prost cu banii
Trei zodii au un început de noiembrie 2021 dificil. Foto: best-wallpaper.net
ADVERTISEMENT

Pentru trei dintre zodii, începutul lunii noiembrie 2021 nu va fi unul deloc ușor. Norocul lor este că pe măsură ce va trece timpul, lucrurile se vor așeza.

Luna noiembrie debutează cu mici neînțelegeri pentru trei semne ale horoscopului. Se vor pune în tot felul de situații neplăcut, iar apoi se vor plânge că nu le iese nimic.

Ultima lună a toamnei acestui an îi va învăța pe unii nativi să fie mai responsabili și mai implicați în viața de familie, în primul rând.

ADVERTISEMENT

Top 3 zodii care au un debut de noiembrie 2021 dificil

Locul 3: zodia Pești. Peștii au talentul de a tergiversa orice eveniment în favoarea lor. În prima parte a lui noiembrie, oricât de persuasivi vor fi, nu vor mai reuși să cadă din nou în picioare.

Cea mai bună armă de luptă în cazul lor este sinceritatea. Dacă nu le este teamă că vor fi judecați pentru felul în care gândesc cu adevărat, ar fi bine să își dea drumul să fie ei înșiși.

ADVERTISEMENT

Locul 2: zodia Taur. Taurii sunt în continuare pe o pojghiță subțire de gheață. La locul de muncă, problemele se pot acutiza din cauza lipsei de răbdare de care aceștia dau dovadă.

Temperamentul lor poate provoca mici furtuni, mici dispute cu colegii. Este bine să știe care le sunt limitele, cât de mult pot accelera anumite confruntări.

ADVERTISEMENT

Nativilor de pământ li se recomandă să încerce să se detașeze de energiile negative, de lucrurile care le provoacă în mod general o stare de irascibilitate.

Berbecii întâmpină probleme cu banii

Locul 1: zodia Berbec. Berbecii încep și ei luna destul de prăpăstioși. Sunt angrenați în tot felul de proiecte, în loc să se ocupe de un lucru de la cap la coadă.

ADVERTISEMENT

Nevoia de validare va crește foarte mult, dar riscă să piardă din vedere lucrurile cu adevărat esențiale din viața lor. Pentru Berbeci, luna debutează și cu mici lacune financiare.

Se trezesc în fața unor situații delicate și apelează la ajutorul prietenilor pentru a face rost de bani. Există și vești bune pentru acești nativi.

ADVERTISEMENT

După 15 noiembrie, multe din temerile lor, unele nejustificate, vor fi îndepărtate una câte una. Vor da dovadă de mai mult echilibru, de mai multă implicare în activitățile cu cei dragi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri