Life

Top 3 zodii care își găsesc marea dragoste primăvara asta! Pentru unele apare și inelul de logodnă

17.03.2021 | 13:27
Top 3 zodii care isi gasesc marea dragoste primavara asta Pentru unele apare si inelul de logodna
ADVERTISEMENT

Trei zodii vor avea ocazia să își găsească marea dragoste primăvara asta! Pentru ele, lucrurile se vor schimba radical din punct de vedere sentimental mai ales în a doua jumătate a lunii aprilie!

Cupidon nimerește cu săgeata iubirii trei dintre zodiile care nu au avut mare noroc în dragoste în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Două dintre cele trei zodii s-ar putea chiar să facă un pas important în noua lor relație și nu e exclus să le răsară pe deget inelul de logodnă.

Top 3 zodii care își găsesc marea dragoste primăvara asta

Locul 3: Zodia Capricorn. Capricornii care deocamdată nici măcar nu se gândesc la inițierea unei noi relații de iubire vor avea parte de surprize uriașe în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Capricornii tineri vor fi extrem de entuziaști în fața persoanelor pe care le vor cunoaște în aprilie și mai, iar fluturii din stomac vor bate atât de puternic încât s-ar putea chiar să se logodească.

Locul 2: Zodia Vărsător. Vărsătorii sunt deja pe un trend favorabil din punct de vedere sentimental. Au parte de momente extrem de emoționante și s-ar putea spune că mai ales cei trecuți de vârsta de 30 de ani vor cunoaște dragostea cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii ar putea face și ei pasul cel mare, spre logodnă, undeva la sfârșitul lunii mai. Au nevoie de un timp de conviețuire cu sufletul lor pereche pentru a-și da seama dacă este cu adevărat ceea ce își doresc. De data asta va fi!

Leii sunt săgetați de Cupidon

Locul 1: Zodia Leu. Leii s-au concentrat în ultima vreme mai mult asupra carierei, dar viața le rezervă o surpriză uriașă în perioada următoare. Vor avea parte de momente frumoase, iar persoana alături de care vor descoperi s-ar putea să fie chiar cineva cu care până acum a avut o relație de prietenie.

ADVERTISEMENT

Dragostea stă de multe ori în locuri evidente, iar acești nativi de foc nu trebuie să facă altceva decât să deschidă bine de tot ochii.

Așadar, pentru Capricorni, Vărsători și Lei, primăvara aceasta este în primul rând despre multă iubire.

 

ADVERTISEMENT