Life

Top 3 zodii care până la sfârșitul lunii octombrie 2021 vor trece prin foc și furtună. Verdictul astrologului Maria Sârbu

3 zodii vor trece prin transformări chinuitoare până la sfârșitul lunii octombrie 2021. Iată previziunile astrologului Maria Sârbu!
12.10.2021 | 13:32
Top 3 zodii care pana la sfarsitul lunii octombrie 2021 vor trece prin foc si furtuna Verdictul astrologului Maria Sarbu
Horoscop Maria Sârbu: 3 zodii dau de greu până la sfârșitul lunii octombrie 2021
ADVERTISEMENT

3 zodii vor trece prin momente destul de tensionate până la finalul lui octombrie 2021. Următoarele două săptămâni vor fi decisive pentru Balanțe, Lei și Berbeci.

Două zodii de foc și una de aer vor trebuie să aibă foarte mare grijă la tot ce fac în perioada care vine. Potrivit astrologului Maria Sârbu, fiecare din aceste trei semne are o sumedenie de lucruri de învățat în primul rând despre cum să se raporteze la oamenii din jurul lor.

ADVERTISEMENT

Să începem cu Berbecii. Nativii de foc se pot confrunta cu reproșuri din partea persoanei cu care conviețuiesc. Vor apărea discuții și dispute cu iubitul sau iubita.

Cele trei zodii care vor trece prin momente tensionate până la sfârșitul lunii octombrie 2021

Sunt nevoiți să facă o autoanaliză destul de serioasă, căci luna aceasta este o lună a lecțiilor de personalitate.

ADVERTISEMENT

Cât despre Lei, astrologul Maria Sârbu susține că și pentru ei este o perioadă cu mult consum de energie. Nervii și frustrările se vor întinde la maximum mai ales în a doua parte a lunii, în care intrăm în curând.

Pot apărea tot felul de contradicții și scandaluri în cuplurile formate de Lei. Regii junglei nu trebuie însă să dispere, chiar dacă vin momente grele. Toate disensiunile vor avea un final fericit. Vor reuși să găsească punctul de echilibru, în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Balanțele se află și ele sub atenționarea astrelor în următoarele două săptămâni și ceva. Se simt din ce în ce mai obosite și nu mai pot ține pasul cu lumea din jurul lor.

Vor apărea o serie de dezamăgiri pentru nativii de aer. Dacă au răbdare și știu unde să caute lucrurile frumoase din jurul lor, trebuie să știe că nu este totul pierdut. Încă mai au suficiente motive de bucurie.

ADVERTISEMENT

Previziunile integrale ale astrologului pentru luna în curs pot fi citite aici, în exclusivitate. Maria Sârbu este unul din cei mai apreciați astrologi din România.

Pe lângă cărțile sale în care abordează psihoastrologia, Maria vine în întâmpinarea celor pasionați de acest domeniu cu „Seara de Meditație Ghidată”, un proiect pus la cale pentru serile de miercuri, de la ora 22:00, pe aplicația Zoom.

Astrologul Maria Sârbu, surpriză pentru cei pasionați de horoscop, și nu numai

Pe lângă Serile de Astrologie, Cursurile de seducție, feminitate sau astrologie și cărțile pe care le-a publicat, Maria Sârbu mărturisește în premieră pentru FANATIK că prima ei carte, cea pe care a început să o scrie în urmă cu 20 ani, era de fapt o carte de meditații! Deși nu a fost publicată încă, aceasta i-a marcat drumul și stilul de terapie practicat.

Ea a ținut nenumărate meditații, începând cu 2008, la workshopurile și serile de astrologie organizate în România și R. Moldova. De când locuiește la Paris și odată cu pandemia, acestea au trecut în ONLINE.

„Am lansat această Seară de Meditație în care medităm în funcție de energia zilei pentru a oferi susținere și echilibru tuturor în această perioadă. Indiferent de starea ta, consideră meditația o investiție în binele tău, în calmul care îți dă putere în orice îți propui.

Mai mult, energia care se creează în grup în seara de miercuri este una fantastică, cei care au participat știu foarte bine despre ce vorbesc. În fiecare săptămâna avem nevoie de altceva: susținere în cuplu, feminitate, energie vitală, focus, etc.”, a declarat Maria Sârbu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT