News

Top 3 zodii care se gândesc numai la sex

Sunt o mulțime de persoane care se gândesc mai tot timpul la sex, însă asta nu este deloc ceva negativ. Nu sunt obsedate, însă emană o energie sexuală de nivel înalt.
25.01.2015 | 12:29
Top 3 zodii care se gandesc numai la sex
ADVERTISEMENT

Există persoane care sunt 24 din 24 sexuale, şi nu pentru că ar fi obsedate ci pentru că natura le-a făcut în aşa fel încât să emane sexualitate nonstop, motiv pentru care, evident se vor gândi foarte des la sex. Descoperă care sunt cele trei zodii care se gândesc numai la sex.

LOCUL 3: FECIOARĂ

Uşor introvertite, în aparenţă, atunci când vine vorba despre sex, Fecioarele însă pun la cale tot felul de planuri pentru a-şi atrage partenerul în capcana sexuală. Fecioarele sunt pasionale şi dau totul atunci când vine vorba despre o noapte incendiară. Mulţi dintre prietenii apropiaţi ai Fecioarelor ştiu că acestea au tot timpul chef de sex şi nu îi surprinde, mai ales că Fecioarele au şi un stil atractiv de a-şi exprima sexualitatea. Cei care nu le cunosc s-ar putea să le eticheteze greşit, dar, în realitate, Fecioara nu face decât să îşi trăiască viaţa. Fantezii sexuale preferate: orice fantezie în care fecioara are un rol submisiv.

ADVERTISEMENT

LOCUL 2: SCORPION

Nici cu Scorpionii să nu ne fie ruşine când vine vorba de sex. Adevărate animale în pat, pricepuţi la vorbe care îmbrobodesc femeile dintr-o secundă şi foarte atenţi să se simtă bine chiar şi cu o simplă atingere, Scorpionii sunt adevărate ”maşini de făcut sex”. Aceştia vin mereu cu idei noi în materie de locuri în care se poate face dragoste sau modalităţile prin care un cuplu poate atinge plăcerea. Fantezii sexuale preferate: Sexul în locurile publice, sexul pe furiş, sexul romantic. Scorpionii sunt mai degrabă dominanţi decât submisivi.

LOCUL 1: TAUR

Campionul sexual al zodiacului este Taurul. Acesta emană prin pori sex, atunci când apare într-un colectiv, toată lumea îşi întoarce capul după acest semn zodiacal, fie că este femeie sau bărbat. Taurii au un mare talent de cuceritori, aceştia ţinând cont de sensibilităţile partenerului sexual, pe care uneori le exploatează doar de dragul jocului erotic. Taurii pot fi duri şi pasionali în pat, dar asta le încântă pe femei. Fantezii sexuale preferate: Taurul este puţin mai tradiţionalist de fel, aşa că îşi asumă din start rolul de persoană activă în pat. Printre locurile preferate unde îi place să facă sex se numără clasicul dormitor sau bucătăria.

ADVERTISEMENT

sursa: teotrandafir.com