Life

Top 3 zodii care trec prin mari dificultăți în vara anului 2022. Ghinionul se ține lanț de ele!

3 zodii trec prin mari încercări, mai ales pe plan emoțional, în vara anului 2022! Au de învățat câteva lecții de viață destul de importante în următoarele luni.
12.05.2022 | 21:30
Top 3 zodii care trec prin mari dificultati in vara anului 2022 Ghinionul se tine lant de ele
Top 3 zodii care vor avea o vară a anului 2022 destul de grea. Foto: zodiacfire.com
ADVERTISEMENT

Pentru 3 zodii, vara anului 2022 vine cu dușuri reci, dar nu să le răcorească, ci să învețe ce fel de greșeli să nu mai repete ca să le fie bine.

Top 3 zodii care au o vară dificilă

Locul 3: zodia Leu. Cu excepția lunii august, primele două luni ale verii vor veni cu multă treabă pentru nativii de foc. Au treabă cu sufletul lor!

ADVERTISEMENT

Iunie va veni cu o adevărată trezire la realitate mai ales pentru cei care erau prea entuziasmați cu privire la anumite proiecte de viață. Conștientizează puțin mai greu că nu au făcut lucrurile corect la timpul lor.

Iulie aduce zgâlțâiri pe plan financiar. Leii sunt nevoiți să scoată niște bani din buzunar, bani pe care nu-i au. August e o lună ceva mai bună.

ADVERTISEMENT

Locul 2: zodia Balanță. Balanțele sunt puse pe harță aproape toată vara. Veșnicile lor nemulțumiri și proteste nu vor mai fi tolerate de ceilalți.

Iulie este luna în care nativii de aer trebuie să se hotărască dacă vor să se integreze într-o colectivitate sau nu. Balanțele nu mai pot continua să fie super-individualiste.

ADVERTISEMENT

În funcție de alegerea pe care o fac în iulie, august poate fi o lună de îndreptare sau de calvar mai ales pe plan sentimental. Așadar, mare atenție la luna lui Cuptor! Mulți nativi se pot frige!

Capricornii, într-o etapă proastă a vieții lor

Locul 1: zodia Capricorn. În încăpățânarea caracteristică acestei zodii, foarte mulți nativi se vor lovi cu capul de prag.

ADVERTISEMENT

Dau de tot felul de dificultăți în primul rând în felul în care își exprimă ideile. Se pot accentua niște conflicte mai vechi pe care le-au ignorat sau pe care nici nu le-au observat.

Au de-a face cu tot felul de persoane, să le spunem ostile, mai ales la locul de muncă. Vibrația lor interioară nu îi va ajuta foarte mult, căci negativismul atrage și mai mult negativism.

Sfatul astrelor pentru Capricorni este să își cunoască limitările și să învețe să fie mai umili, dar să nu se lase umiliți!

ADVERTISEMENT