Life

Top 3 zodii care vor avea o soartă cruntă în acest an. Din februarie vin marile necazuri

21.01.2021 | 18:30
Top 3 zodii care vor avea o soarta crunta in acest an Din februarie vin marile necazuri
ADVERTISEMENT

3 zodii vor avea parte de o soartă destul de crudă în acest an 2021, iar astrele le oferă câteva soluții pentru a evita anumite obstacole ori pentru a trece peste ele cu mai multă pregătire.

Este clar că acest an nu este deloc unul prielnic pentru zodiile de apă. Vorbim despre cele trei zodii care încă din 2020 au primit tot felul de semnale în legătură cu greșelile pe care le fac în raport cu cei din jur, căci pedeapsa karmică există și ea se concretizează atunci când e lumea mai dragă.

ADVERTISEMENT

Vorbim, așadar, despre Raci, Scorpioni și Pești. Cel puțin în prima parte a anului, cele trei zodii trebuie să conștientizeze că deciziile pe care le iau nu sunt degeaba și că ele au efect asupra oamenilor din jurul lor.

Top 3 zodii care au o soartă crudă în acest an

Racii au început deja să facă anumite schmbări încă din prima zi a acestui an, dar nu trebuie să se culce pe o ureche, căci ele nu vor fi suficiente. Adevăratele examene ale vieții vor veni la vară și mai ales în luna octombrie 2021, când vor afla dacă au făcut cu adevărat ce a fost necesar și au învățat ceva din experiențele lor nefaste.

ADVERTISEMENT

Scorpionilor li s-a tot spus că trebuie să schimbe tactica, că trebuie să renunțe la manipulările și subterfugiile la care sunt ași, dar care în 2021 nu mai funcționează, căci lumea s-a trezit și este mult mai perspicace decât acum 10 sau 20 de ani.

Peștii, an complicat legat de familie

Scorpionii nu vor mai avea talentul de a-i convinge pe ceilalți de ceea ce vor ei, oricât de mari maeștri ai manipulării ar fi. Suntem în era Vărsătorului, iar această eră îi dezbracă de secrete în piața publică și pe marii împărați.

ADVERTISEMENT

Peștii au un an destul de complicat în familie. Neînțelegerile vor fi tot mai mari între ei și anumite persoane din familie, mai mult sau mai puțin apropiate sufletului lor. Ceea ce trebuie să facă este să lase de la ei, să fie mai conciliatori și mai deschiși spre schimbare.