Life

Top 3 zodii care vor avea un septembrie de coșmar. Pentru cine sună cele trei ceasuri rele

3 zodii vor avea un septembrie de coșmar. Lucrurile nu vor sta tocmai roz pentru ele, însă există și câteva soluții, dacă deschid bine ochii.
30.08.2021 | 10:36
Top 3 zodii care vor avea un septembrie de cosmar Pentru cine suna cele trei ceasuri rele
ADVERTISEMENT

3 zodii au un septembrie 2021 destul de dificil, fapt pentru care trebuie să se înarmeze cu foarte multă răbdare. Lucrurile pot scăpa serios de sub control dacă nu renunță la orgoliu.

Pentru 3 zodii, relațiile pe care le leagă cu cei din jur s-ar putea să se schimbe radical, fapt pentru care este indicat să se repoziționeze. Una dintre ele va avea anumite dispute inclusiv la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Locul 3: zodia Pești. Pentru cei născuți sub acest semn de apă, septembrie vine cu plata mai multor restanțe. Nu vorbim aici neapărat despre bani, ci despre anumite acțiuni ale trecutului pe care nu le-au gestionat cum a trebuit.

Top 3 zodii care au un septembrie de coșmar

Peștii reușesc să se nimerească mai mereu în situații complicate, provocate de propriile lor gafe. Karma le arată forța din plin în prima jumătate a lunii septembrie.

ADVERTISEMENT

Peștii au nevoie de mai multă concentrare atunci când își stabilesc niște obiective ori atunci când nu știu cum să se adreseze unei persoane de care depind foarte mult.

Locul 2: zodia Scorpion. Septembrie este o lună destul de dificilă mai ales din punct de vedere financiar pentru acești nativi de apă.

ADVERTISEMENT

Calculele pe care și le fac nu se potrivesc cu socoteala din târg. Trebuie să își gestioneze foarte bine economiile astfel încât să le rămână bani pentru lucrurile esențiale.

Pentru Scorpioni, totul se învârte în jurul banilor, iar atunci când aceștia lipsesc pot reacționa extrem de dur. Nu vor fi într-o dispoziție deloc plăcută, iar starea lor provoacă de obicei tensiuni și scandaluri.

ADVERTISEMENT

Taurii se lovesc de situații asemănătoare celor pe care le provoacă

Locul 1: zodia Taur. Taurii sunt de câteva săptămâni încoace pe o pojghiță de gheață. Dau dovadă de o poziționare proastă față de cei din jur, chiar față de colegii de la muncă.

Nativii de pământ își arogă de multe niște drepturi pe care nu le au. Taurii au pretenția ca toată lumea să stea dreaptă în fața lor și să nu le conteste ideile, ceea ce e imposibil.

Lecția supremă a lunii septembrie este să fie mai toleranți, mai empatici. Se vor lovi de situații în care lor li se va pune pumnul în gură și atunci vor realiza că și ei procedează așa cu ceilalți și nu e corect.

 

ADVERTISEMENT