Life

Top 3 zodii de care e bine să te ferești în luna august 2021. Sunt puse pe harță!

3 zodii vor fi destul de recalcitrante în luna august 2021. Este bine să te porți cu mănuși cu ele!
21.07.2021 | 13:49
Top 3 zodii de care e bine sa te feresti in luna august 2021 Sunt puse pe harta
ADVERTISEMENT

3 zodii vor fi cu susul în jos aproape toată luna august 2021, fapt pentru care e indicat să le eviți. Este vorba despre trei dintre nativii care stau prost la capitolul răbdare și care vor mai multă acțiune în viața lor.

Pe locul a treilea se află Balanțele. Nativii de aer nu suportă anumite amânări, iar faptul că sunt ținuți în stand-by din punct de vedere profesional îi face irascibili.

ADVERTISEMENT

Balanțele nu vor fi cele mai bune companii pentru dialog. Își doresc să se impună cu orice preț și vor face tot posibilul să arate cine e șeful.

Top 3 zodii de care să te ferești în august 2021

Pentru acești nativi, luna august este perfectă pentru a-și îndrepta anumite greșeli față de ceilalți. O fac în felul lor, iar asta trebuie respectat.

ADVERTISEMENT

Nu sunt genul de persoane care să cedeze ușor, dar recunosc atunci când calcă pe bec. Balanțele se vor focusa mai mult pe chestiuni legate de spiritualitate.

Vor citi mai mult, vor aprofunda anumite cunoștințe. Își vor dori să fie lăsați în pace, să își pună ordine în gânduri.

ADVERTISEMENT

Locul doi este ocupat de nativii Pești. Peștii au traversat 7 luni plin de suișuri și coborâșuri. Tendința de a răspunde cu agresivitate la critici va fi una din ce în ce mai ridicată.

Cei născuți sub acest semn de apă își vor dori să nu li se mai scoată ochii pentru orice și să fie înțeleși. Dacă vrei să ai o relație bună cu cineva născut în Pești, e bine să îl asculți și să nu îl întrerupi ori să îi atragi atenția în mod insistent în legătură cu ceea ce îți povestește.

ADVERTISEMENT

Taurii se vor refugia în muncă

Pe primul loc în acest top sunt Taurii. De la jumătatea lunii iulie până spre sfârșitul lunii septembrie, Taurii traversează o perioadă complicată din punct de vedere emoțional.

Vor fi puși în situații în care nu se vor simți deloc confortabili și vor da dovadă de lipsă de empatie. Taurii s-au săturat să îi înțeleagă mereu pe alții, iar pe ei nici măcar nu îi ia cineva în serios.

Nativii de pământ vor munci mult și se poate spune că munca va fi principalul lor refugiu pentru a uita de problemele de acasă.

ADVERTISEMENT