Life

Top 3 zodii pe care e bine să le ai aproape până la sfârșitul lunii septembrie 2021

3 zodii îți pot aduce liniștea de care ai nevoie și cele mai bune sfaturi până la sfârșitul lunii septembrie 2021. 
07.09.2021 | 13:30
Top 3 zodii pe care e bine să le ai aproape până la sfârșitul lunii septembrie 2021
Top 3 zodii pe care e bine să le ai aproape în septembrie 2021. Foto: countryliving.com
ADVERTISEMENT

Îți prezentăm un top 3 zodii pe care e bine să le ai în preajmă până la sfârșitul lunii septembrie 2021. Sunt trei zodii care te vor inspira din toate punctele de vedere și care îți vor oferi afecțiune și sfaturi prețioase.

În urmă cu o săptămână ți-am spus care sunt zodiile de care e bine să te ferești în această lună (Taur, Scorpion, Pești, Leu). Acum îți spunem cu cine merită să legi prietenii ori să socializezi mai mult.

Locul 3: Zodia Săgetător. Nativii de foc sunt pregătiți să cunoască oameni cât mai interesanți, să se implice în tot felul de activități prin care le pot veni în ajutor celor din jur.

ADVERTISEMENT

Top 3 zodii pe care e bine să le ai aproape în septembrie 2021

Săgetătorii vor fi inspirați în a da cele mai potrivite sfaturi, mai ales dacă vorbim despre dragoste. Experiențele nefericite din ultimii doi ani i-au maturizat din punct de vedere sentimental, iar acum sunt în măsură să dea mai departe din ce au învățat.

Locul 2: zodia Fecioară. Fecioarele tind să fie destul de acaparatoare, însă nu deranjante. Carisma lor te vrăjește imediat, deși la prima vedere ai impresia că vor scoate o sabie și vor porni la duel.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt printre cele mai versatile semne zodiacale. Profund raționale, dar aplecate pe chestiuni ce țin de suflet, spre spiritul artistic, știu să facă un melanj din toate.

Nativii de pământ aduc veselie (umorul lor negru este greu de imitat), speranță și multă pozitivitate în jurul lor. Nu fac efoturi mari pentru a le aduce zâmbete pe buze celor din jur. Le iese în mod firesc.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt bune la casa omului și dacă ai nevoie de un ajutor imediat. Sunt extrem de săritoare! Se oferă să pună osul la treabă indiferent care sunt preocupările tale.

Racii, salvatori de suflete

Locul 1: zodia Rac. Racii devin extrem de spirituali, de sensibili și de optimiști. Emană multă căldură. Sunt ca un pansament pentru sufletele celor răniți.

ADVERTISEMENT

La fel ca Săgetătorii, și ei au acumulat multe lucruri de-a lungul vieții, iar ultimii doi ani i-au întărit mai mult ca oricare altă perioadă.

Nativii de apă vor avea întotdeauna un sfat bun să îți dea, o vorbă pe care să o ții minte înainte să iei o decizie care îți poate schimba viitorul radical.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri