Life

Top 4 compatibilități între zodii în luna noiembrie 2021. Cine cu cine se înțelege cel mai bine

Vă prezentăm care sunt cele mai bune 4 compatibilități între zodii în luna noiembrie 2021. Pe locul doi este o mare surpriză!
21.10.2021 | 18:30
Top 4 compatibilitati intre zodii in luna noiembrie 2021 Cine cu cine se intelege cel mai bine
Top 4 compatibilități între zodii în luna noiembrie 2021. Foto: geminimansecrets.com
ADVERTISEMENT

Topul celor 4 compatibilități între zodii pentru luna noiembrie 2021 vine cu surprize mari. Unele semne zodiacale, care în mod normal nu se înțeleg foarte bine, vor cădea la pace și vor forma perechi de invidiat.

Luna noiembrie este una plină de schimbări la nivel relațional. Este una dintre cele mai bune luni pentru cei care vor să își ceară iertare în fața celor pe care i-au supărat.

ADVERTISEMENT

Noiembrie este o lună benefică și pentru începerea unor povești de iubire dintre cele mai neașteptate din punct de vedere astrologic.

Top 4 compatibilități între zodii în luna noiembrie 2021

Locul 4: Taur + Capricorn. Taurii și Capricornii pot dovedi în luna noiembrie că dacă își unesc forțele nimeni nu poate lupta împotriva lor.

ADVERTISEMENT

Formează una dintre cele mai bune perechi din punct de vedere profesional, de departe. Pentru ei, munca înseamnă mai mult decât orele petrecute la birou.

Când se implică într-un proiect merg departe, ca și cum ar fi al lor. Sunt două dintre zodiile de temut, cele mai competitive din perioada următoare, dar doar dacă se aliază.

ADVERTISEMENT

Locul 3: Berbec + Pești. Berbecii și Peștii nu sunt foarte apropiați în mod normal, dar în noiembrie un dușman comun s-ar putea să îi împrietenească.

Inteligența emoțională a Peștilor combinată cu pragmatismul Berbecilor sunt două dintre punctele forte ale acestui cuplu zodiacal.

ADVERTISEMENT

Gemenii și Balanțele formează cuplul perfect

Locul 2: Scorpion + Leu. Scorpionii și Leii se potrivesc foarte bine la pat. Când vine vorba despre conviețuire sau comunicare în afara dormitorului, se încing spiritele.

Scorpionii au o personalitate destul de histrionică, iar Leii sunt la rândul lor narcisiști. Iată că lucrurile se vor schimba în această compatibilitate, căci în noiembrie se vor înțelege de minune.

Sunt avantajate în special relațiile de prietenie dintre cele două zodii. După cum se știe, de la prietenie la iubire poate fi un singur pas. Surprizele sunt la tot pasul!

Locul 1: Gemeni + Balanță. Gemenii și Balanțele formează cuplul de aur al zodiacului. Cei doi se vor înțelege bine indiferent că vorbim despre muncă, dragoste ori relații de prietenie.

Gemenii se completează în mod normal destul de bine cu Balanțele, însă în noiembrie această completare va atinge un nou apogeu.

Lucrurile pe care le au în comun pot fi dezvoltate într-o manieră nouă, unică, specifică lor.

ADVERTISEMENT