Life

Top 4 zodii care au obstacole mari de înfruntat în octombrie. Karmă complicată pentru ele

Top patru nativi care în luna octombrie nu scapă de necazuri și probleme. Planetele nu sunt aliniate deloc pentru aceștia.
23.09.2022 | 22:44
Top 4 zodii care au obstacole mari de infruntat in octombrie Karma complicata pentru ele
Top 4 nativi cu necazuri și probleme în octombrie. Planetele nu sunt alături de ei. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Top 4 zodii care au obstacole mari de înfruntat în octombrie. Conform astrologilor, se anunță o karmă complicată pentru ele în a doua lună de toamnă din 2022. Tranzacțiile financiare trebuie neapărat evitate!

Top 4 nativi cu necazuri și probleme în octombrie. Planetele nu sunt alături de ei

Berbec

Urmează o perioadă în care ești cu capul în nori și sunt șanse mari să suferi pierderi financiare. Ai mare grijă la tranzacțiile pe care le realizezi, dacă poți amână-le pentru o altă dată. Problemele cu banii sunt la ordinea zilei.

ADVERTISEMENT

Poți avea neplăceri și în domeniul profesional, unde bați pasul pe loc. Nu este o perioadă tocmai bună pentru a evolua și pentru a urca pe culmile succesului. Din păcate, astrele nu sunt aliniate în favoarea ta acum.

Gemeni

Întâmpini foarte multe obstacole în luna octombrie. Sfaturile și ponturile pe care le primești de la ceilalți se dovedesc inutile și te trezești că nu ai realizat nimic din obiectivele pe care le aveai pe listă în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu este o perioadă tocmai bună. Karma te lovește din plin și îți demonstrează că nu ar strica să te pui mai des pe primul plan. Prietenii și familia mai pot aștepta, sănătatea ta fizică și mentală sunt mai importante.

Balanță

Te lovești de situații neplăcute, certuri și discuții aprinse atât cu persoana iubită, cât și cu familia. Ai impresia că toată lumea este împotriva ta și mai ales, ai senzația că ești blocat între două lumi. Nu știi pe care să o alegi.

ADVERTISEMENT

Astrele adaugă că nu prea știi în ce ape te scalzi și deocamdată ești sfătuit să stai pe loc, chiar dacă nu îți prinde bine această hotărâre. Orice ai face nu vei înainta pentru că acum nu este momentul potrivit pentru tine.

Vărsător

Ești blocat de ceva vreme într-o zonă de stres, griji și probleme. Necazurile se țin scai de tine și nu te lasă în pace oricât de mult ai vrea să ajungi la liman. Starea pe care o ai nu te lasă să evoluezi pe niciunul dintre paliere.

ADVERTISEMENT

Simți că ai mai mult potențial la locul de muncă, că poți face mai multe activități în același timp, dar din păcate, este ceva care te reține. Bați pasul pe loc toată luna octombrie pentru că ai de rezolvat multe situații din trecut.

ADVERTISEMENT