Life

Top 4 zodii care își schimbă viața la 180 de grade în vara anului 2022. Vor renaște din propria cenușă!

4 zodii își vor schimba viața la 180 de grade în vara anului 2022! Ele vor renaște din propria cenușă, precum pasărea Phoenix! Te numeri printre norocoși?
07.05.2022 | 17:30
Top 4 zodii care isi schimba viata la 180 de grade in vara anului 2022 Vor renaste din propria cenusa
4 zodii își schimbă radical viața în vara anului 2022. Foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

4 zodii au niște aspecte astrologice mai mult decât favorabile în vara anului 2022! Viața capătă noi sensuri pentru ele, începând chiar cu prima zi a lunii iunie!

Cele 4 zodii care își schimbă complet viața în vara lui 2022

Locul 4: zodia Leu. Nativii de foc n-au avut un start al anului tocmai în linia lor. Nu au prea fost stăpâni pe vorbele lor ori pe situațiile pe care în alte dăți le puteau manipula cu lejeritate.

ADVERTISEMENT

Vara ce bate ușă le reconferă o parte a calităților pe care se puteau baza în vremurile lor bune. Prin urmare, iunie e o perioadă excelentă pentru a încheia tot felul de tranzacții, iar iulie e nemaipomenită pe plan sentimental. August vine cu călătorii prin care se vor redescoperi.

Locul 3: zodia Vărsător. Nativilor de aer li se potrivește zicala „Nu e pentru cine se potrivește, ci pentru cine se nimerește”. Vara vine cu surprize colosale pe plan profesional.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii trebuie să stoarcă tot ce pot ca energie din luna iulie, căci este luna lor de glorie a întregului an!

Fecioarele și Săgetătorii, protejații astrelor

Locul 2: zodia Fecioară. Fecioarele vor să facă atât de multe lucruri, dar au timp pentru prea puțin. Ei bine, vara aceasta le va da disponibilitate pentru absolut tot ce își propun.

ADVERTISEMENT

Putem numi, în cazul nativilor de pământ, vara marilor realizări și a marilor revelații! Nu doar financiar o vor duce bine, ci și sentimental. Iar la capitolul sentimental intră mai ales relațiile noi de prietenie pe care și le vor face prin luna august pe meleaguri străine!

Locul 1: zodia Săgetător. De la jumătatea anului 2021 încoace, Săgetătorii o duc bine. Și încă n-au văzut tot. O vor duce din ce în ce mai bine în următorii 10 ani, iar cea mai frumoasă perioadă a existenței lor stă să înceapă undeva la jumătatea lui august!

ADVERTISEMENT

Până atunci, în iunie și iulie trudesc din greu și obțin câștiguri financiare însemnate. Cei singuri se cuplează cu cineva.

ADVERTISEMENT