Life
notix pixel id

Top 4 zodii care își vor găsi nașul toamna asta! Destinul lor va depinde de alții

4 zodii își vor găsi nașul toamna asta! Destinul lor va depinde de persoanele cu care intră în contact zi de zi, unele chiar de la locul de muncă.
07.10.2021 | 16:00
Top 4 zodii care își vor găsi nașul toamna asta! Destinul lor va depinde de alții
4 zodii își găsesc nașul toamna aceasta. Foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

4 zodii își găsesc nașul în toamna acestui an. Mare parte din acțiunile lor vor depinde de cei din jur. Nu vor mai fi de capul lor, iar acest lucru le va fi de ajutor, chiar dacă în prima fază se vor simți îngrădite.

Pentru patru nativi, lucrurile se vor schimba destul de mult din toate punctele de vedere. Își vor face tot felul de planuri, însă nu va depinde totul de ei.

Mulți s-ar putea să treacă printr-o serie de dezamăgiri și să descopere relațiile între oameni dintr-o altă perspectivă.

ADVERTISEMENT

Top 4 zodii care își găsesc nașul în toamna lui 2021

Locul 4: zodia Scorpion. Cine-ar fi zis că acești nativi își vor pierde din putere, din capacitatea lor persuasivă? Faptul că nu vor mai deține controlul asupra tuturor lucrurilor s-ar putea să îi enerveze destul de tare.

Scorpionii sunt extrem de reticenți la ordinele primite de la terțe persoane, însă până la finalul lunii noiembrie ei vor fi cei controlați.

ADVERTISEMENT

Locul 3: zodia Pești. Și Peștii își găsesc nașul. În cazul lor vorbim despre situații neașteptate pe plan amoros. Vor da peste tot felul de situații care mai de care mai neplăcute.

Unii Pești s-ar putea să se grăbească implicându-se într-o nouă relație. Se află într-o dispoziție nu tocmai bună pentru a începe lucruri noi. Tocmai din acest motiv vor fi ușor de manipulat.

ADVERTISEMENT

Locul 2: zodia Berbec. Și pentru nativii de foc apune perioada în care taie și spânzură. Berbecii trebuie să învețe să lucreze în echipă, să se lase coordonați de ceilalți.

Mulți Berbeci ar putea intra în vizorul Fecioarelor sau Capricornilor, singurii nativi care vor reuși să îi strunească și să îi îndrume corect.

ADVERTISEMENT

Taurii nu mai controlează totul

Locul 1: zodia Taur. Nativii de pământ sunt cei mai afectați de mișcările astrologice ale acestei toamne. Sunt puși în ipostaza de a deveni mai umili în fața superiorilor de la locul de muncă.

Își vor schimba radical strategiile și modul de abordare în privința multor aspecte în care este vorba despre bani. Nu se vor conforma foarte ușor cu noul lor rol, dar nu vor avea încotro.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt, așadar, pe o pojghiță subțire de gheață în perioada următoare. Este momentul să conștientizeze să controleze totul la nesfârșit.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri