Life

Top 4 zodii care până la sfârșitul lunii septembrie 2021 descoperă adevăruri dureroase. Li se schimbă orizonturile

4 zodii vor avea parte de revelații dureroase până la sfârșitul lunii septembrie 2021. Vor descoperi adevăruri neplăcute.
06.09.2021 | 13:30
Top 4 zodii care până la sfârșitul lunii septembrie 2021 descoperă adevăruri dureroase. Li se schimbă orizonturile
Top 4 zodii care în septembrie 2021 vor afla adevăruri neplăcute. Foto: The Times of India
ADVERTISEMENT

Pentru 4 zodii, până la sfârșitul lunii septembrie vor avea loc tot felul de revelații care nu vor fi pe placul lor. Lucrurile vor lua întorsături neașteptate.

Locul 4: zodia Taur. Taurii vor afla cine sunt adevărații lor prieteni. Lucrurile se vor complica mai ales la locul de muncă, acolo unde se simt din ce în ce mai stingheri.

Trebuie să se impună cu orice preț, să facă o serie de sacrificii pentru a se menține pe linia de plutire. Totul se va schimba în raportul de forțe între colegi.

ADVERTISEMENT

Top 4 zodii care până la sfârșitul lui septembrie 2021 descoperă adevăruri crunte

Taurii trebuie să se înarmeze cu foarte multă răbdare, mai ales că perioada următoare va fi una plină de teste.

Locul 3: zodia Gemeni. Nici Gemenii nu au un sfârșit de lună extrem de motivant. Până la finalul lui septembrie 2021 vor avea parte de tot soiul de nedumeriri, de tot felul de dileme.

ADVERTISEMENT

Unele dintre ele vor fi rezolvate, în timp ce altele se vor adânci. E posibil să afle despre trădarea unei persoane pe care a considerat-o apropiată. Nu le va pica bine. În acest fel vor realiza și ei care sunt prietenii lor adevărați și care sunt cei pe care trebuie să îi țină la distanță.

Locul 2: zodia Capricorn. Și Capricornii pot descoperi că au trăit într-o mare minciună. Se pot pune în tot felul de situație pentru a înțelege anumite conjuncturi, însă nu va decurge totul așa cum își imaginează.

ADVERTISEMENT

Capricornii sunt nevoiți să-și asume greșelile

Oricât de multe soluții ar căuta, Capricornii se văd nevoiți să apeleze la sfatul unor oameni trecuți prin viață. Nu le stă în fire să recunoască unde greșesc, dar nu vor avea încotro. Nu mai au ce căuta orgoliile, mai ales din punct de vedere profesional.

Locul 1: zodia Pești. Peștii se înhamă la tot felul de proiecte fără să știe prea multe despre acestea. Vor fi puși în situații conflictuale la locul de muncă după ce vor afla ce bârfe s-au spu despre ei.

ADVERTISEMENT

Nativii de apă trebuie să dea față cu o realitate pe care nu și-au imaginat-o niciodată. Toate planurile lor pot fi date complet peste cap. Fie se mobilizează din mers, fie renunță și își găsesc o altă activitate ori un alt cerc de colegi cu care să se înțeleagă.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri