Life

Top 4 zodii care pot termina luna septembrie 2022 în lacrimi. Pentru cine vin nori negri

4 zodii au un sfârșit de lună destul de complicat. Septembrie 2022 se încheie cu lacrimi pentru unii nativi.
11.09.2022 | 16:25
Top 4 zodii care pot termina luna septembrie 2022 in lacrimi Pentru cine vin nori negri
4 zodii vor încheia luna septembrie 2022 în lacrimi. Foto: aliem.com
ADVERTISEMENT

Pe fondul lui Mercur retrograd și al altor tranzite planetare, pentru patru nativi, finalul de lună aduce unele necazuri.

4 zodii care vor încheia luna septembrie 2022 cu necazuri

Locul 4: zodia Taur. Taurii rămân în continuare în urmă cu multe proiecte pe care le aveau în plan. La ei lacrimile sunt mai mult din cauza frustrării că nu apucă să facă tot ce își doresc.

ADVERTISEMENT

O mai bună mobilizare, renunțarea la orgoliu și atenție la sfaturile primite i-ar putea ajuta să se organizeze. Etapele dificile vin undeva la mijlocul lunii octombrie. Le vor depăși în cele din urmă, căci sunt destul de puternici și au demonstrat de-a lungul timpului că au anduranță.

Locul 3: zodia Scorpion. Scorpionii s-ar putea să se plângă de lipsa banilor. De altfel, la orice capitol vor sta excepțional, în afară de cel financiar.

ADVERTISEMENT

Nu vor să apeleze la ajutorul celorlalți, căci s-au săturat să se împrumute, dar nici nu vor mai dori să muncească în plus pentru niște bani care le lipsesc. Așadar, vor prefera să își plângă de milă în loc să acționeze în vreun fel.

Capricornii își revin abia din 2023

Locul 2: zodia Rac. Nativii de apă tind să fie mult prea emoționali și să dramatizeze o serie de lucruri care li se întâmplă. Relațiile cu cei din jur ar putea atinge un apogeu al negativității, în sensul că se pot certa chiar și pe subiecte unde sunt pe aceeași lungime de undă.

ADVERTISEMENT

Astrele le recomandă să se deconecteze de mania de a controla totul ori de a avea senzația că ei pot să facă față tuturor problemelor. E firesc să clacheze uneori, așa cum e firesc să nu le știe pe toate ori să le facă pe toate. Răbdare și încredere!

Locul 1: zodia Capricorn. Capricornii continuă să fie cei mai defavorizați de soartă, cel puțin până la începutul lui 2023. Sfârșitul lui septembrie și toată luna octombrie reprezintă cele mai dificile perioade din acest an.

ADVERTISEMENT

Multe din secretele ori pot ieși la iveală, mai ales dacă au câștigat anumite lucruri prin minciună. Se vor confrunta cu karma!

ADVERTISEMENT