Life

Top 4 zodii care toamna aceasta au parte de greutăți. Ce se întâmplă până în luna decembrie

4 zodii vor avea parte de greutăți în toamna aceasta. Pentru 4 nativi, vor apărea tot felul de obstacole în următoarele două luni.
29.09.2021 | 16:00
Top 4 zodii care toamna aceasta au parte de greutati Ce se intampla pana in luna decembrie
ADVERTISEMENT

4 zodii vor fi puse în tot felul de situații dificile toamna aceasta. Multe din greșelile trecutului vor reveni asupra lor până la sfârșitul sezonului.

Cei care au datorii karmice trebuie să rezolve cu orice preț anumite situații, pentru că nu pot continua altfel să evolueze.

ADVERTISEMENT

Următoarele două luni din toamnă vin cu tot felul de provocări, cu momente de criză și de decizii grele pe plan relațional, fie că vorbim despre legăturile amoroase ori cele de la muncă.

Top 4 zodii care vor întâmpina dificultăți în toamna asta

Locul 4: zodia Balanță. Cu toate că luna octombrie este una bună pentru persoanele născute sub acest semn de aer, lucrurile se vor complica nițel din noiembrie 2021.

ADVERTISEMENT

Se dau tot felul de bătălii pentru a-și apăra prestigiul în fața celorlalți. Balanțele au de făcut decizii importante în relațiile lor personale. Cei din jur vor descoperi cum sunt ele cu adevărat, căci nu vor mai accepta sub nicio formă să se prefacă pentru a le fi bine.

Locul 3: zodia Pești. Peștii au și ei un noiembrie complicat. Multe probleme tind să se agațe de viața lor sentimentală. Poartă tot felul de discuții cu partenerul de viață ori cu un fost sau o fostă pentru a pricepe mai bine unde au greșit, de ce s-a rupt totul.

ADVERTISEMENT

Peștii pot întâmpina și câteva probleme financiare în a doua jumătate a lunii octombrie 2021. Dacă nu reușesc să le rezolve, ele se vor acutiza în noiembrie,

Scorpionii trebuie să fie cu ochii în patru în octombrie

Locul 2: zodia Taur. Taurii culeg ce au semănat în ultimele luni. Orgoliul lor nu va mai fi acceptat de cei din jur. Fie își schimbă radical atituinea față de colegii lor de muncă, fie își schimbă chiar jobul.

ADVERTISEMENT

Unele decizii nu pot fi luate mereu cu reproșuri. Nativii de pământ trebuie să fie conștienți că nu pot deține mereu controlul asupra celorlalți.

Locul 1: zodia Scorpion. Nativii de apă au un noiembrie destul de bun, însă marile provocări și dificultăți îi vor lovi în octombrie. Este luna în care trebuie să dea dovadă de mai multă înțelepciune în relațiile cu ceilalți.

Regândesc o serie de planuri și refac din temelii multe relații cu colegii de muncă și cu anumiți prieteni. Trebuie să fie foarte atenți ce spun și cui spun.

 

ADVERTISEMENT