ADVERTISEMENT
Life

Top 4 zodii care vor avea un august 2021 de coșmar. Pentru cine urmează momente de foc

4 zodii vor avea un august dificil din toate punctele de vedere. Luna a 8-a din an vine cu provocări uriașe.
Autor: Dan Suta | 19.07.2021 | 14:30
Top 4 zodii care vor avea un august 2021 de coșmar. Pentru cine urmează momente de foc
4 zodii vor avea un august 2021 de coșmar. Foto: istock.com

4 zodii vor avea un august 2021 de coșmar! Pentru ele, totul se va schimba cu o viteză uluitoare pe care nu o vor putea ține sub control.

ADVERTISEMENT

Este o lună în care mulți nativi vor afla cum funcționează karma. Vor da față cu aspecte ale trecutului lor pe care le considerai bine îngropate.

Greșelile pe care le-au făcut vor ieși la iveală oricât ar încerca să evite asumarea anumitor responsabilități.

ADVERTISEMENT

Top 4 zodii care vor avea un august 2021 plin de probleme

Pe locul 4 se află Gemenii. Pentru ei, august este o lună definitorie mai ales ca aspect al imaginii publice. Nativii de aer își vor da seama că modul în care își gestionează unele apariții este contraproductiv.

Trebuie să gândească lucrurile la rece, să se concentreze mai mult pe ce comunică și nu pe cum comunică.

ADVERTISEMENT

Locul 3 este ocupat de cei născuți în zodia Scorpion. Nativii de apă vor simți tot felul de remușcări cu precădere în a doua parte a lunii. Din 15 august încolo se vor lovi de răutăți gratuite, de aspecte cu care nu s-au mai confruntat niciodată până acum.

Scorpionii pot întâmpina serioase probleme și din punct de vedere financiar. Reușesc să piardă bani din cauza încăpățânării lor. Dacă nu fac anumite compromisuri, nu vor putea merge mai departe oricât de geniale ar fi ideile lor.

ADVERTISEMENT

Taurii, în pragul despărțirii

Locul 2 este ocupat de Berbeci. Cu toate că luna august le aduce în general lucruri bune în fiecare an, anul ăsta Berbecii orgolioși se pot lovi de oameni și mai orgolioși decât ei.

Bătălia ego-urilor îi va duce în situații stresante. Pot pierde bani și prieteni din cauza atitudinii lor sfidătoare. Berbecii trebuie să se convingă singuri că nu au mereu dreptate și că lumea nu se învârte în jurul lor.

ADVERTISEMENT

Pe primul loc se află cei născuți în zodia Taur. Taurii traversează de la o vreme încoace tot felul de situații care mai de care mai neplăcute.

Cele mai multe neplăceri sunt cauzate de felul în care se raportează la problemele partenerului de viață. Lipsa de empatie de care dau dovadă poate să ducă fără echivoc la despărțire.

ADVERTISEMENT

Taurii trebuie să nu ia în derâdere problemele celor din jur și să nu îi judece, chiar dacă nu înțeleg prin ce trec aceștia.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!