Life

Top 4 zodii care vor avea un octombrie 2021 dificil. Toate vor merge pe dos!

Pentru 4 zodii, luna octombrie 2021 va fi una destul de dificilă. Iată care sunt nativii care dau de greu!
21.09.2021 | 12:20
Top 4 zodii care vor avea un octombrie 2021 dificil Toate vor merge pe dos
ADVERTISEMENT

4 zodii se vor confrunta cu probleme mari în luna octombrie 2021. Pentru ele, lucrurile se vor derula cu o viteză căreia nu îi vor face față.

Luna octombrie vine cu tot felul de piedici pentru 4 nativi, cu tot felul de situații complicate pe care trebuie să le rezolve altfel.

ADVERTISEMENT

Cea de-a zecea lună a anului 2021 vine cu restanțe la toate capitolele. Este o lună cu multe dușuri reci, iar cei care vor depăși obstacolele vor fi mult mai puternici.

Top 4 zodii care vor avea un octombrie 2021 de coșmar

Locul 4: zodia Pești. Peștii au un octombrie ceva mai bun față de septembrie, care a fost horror, însă acest ”ceva mai bun” nu este nici el grozav.

ADVERTISEMENT

Vor scăpa de anumite datorii morale ori financiare pe care le au la adresa celorlalți. Se vor lovi de noi situații care vor scoate la iveală încăpățânarea lor.

Dacă sunt în continuare căpoși, au doar de pierdut. Sunt puși în fața unor fapte împlinite și trebuie să le facă față fără să se mai eschiveze.

ADVERTISEMENT

Locul 3: zodia Berbec. Berbecii pot da de probleme la locul de muncă. Spiritul lor conflictual nu va fi tolerat de toată lumea, așa că trebuie să abordeze un ton mai conciliant.

Sunt puși în situații stânjenitoare în care au de făcut o serie de alegeri pe moment. Totul va merge cu o viteză uluitoare, așa că nu au timp deloc de pierdut.

ADVERTISEMENT

Taurii, în atenția tuturor

Locul 2: zodia Scorpion. Scorpionii au de trecut ultimele hopuri înainte de un succes colosal. Octombrie este luna în care rezolvă multe probleme, în special cele care vin din lipsa de autostimă.

Sunt ultimele furtuni prin care trec, în special în prima parte a lunii. Din noiembrie, lucrurile se vor schimba radical pentru ei.

Locul 1: zodia Taur. Taurii reușesc și în octombrie să îi enerveze pe cei din jur. Nativii de pământ fac ce fac și ajung în gura lupului.

Sunt extrem de iritați de faptul că oamenii din jurul lor nu dansează după cum cântă ei. Dau de tot felul de situații în care opinia lor poate provoca un adevărat tsunami.

Le e recomandat să evite pe cât posibil certurile dacă vor să scape cu bine din această lună deloc ușoară.

ADVERTISEMENT