Life

Top 4 zodii certate cu bunul simț. Surpriza de pe primul loc

14.08.2020 | 16:39
Top 4 zodii certate cu bunul simt Surpriza de pe primul loc
Zodiile materialiste din Horoscop
ADVERTISEMENT

4 zodii merg pe principiul următor în viață: Cu rușinea mori de foame! Există nativi care pot sări de multe ori calul și nu țin cont că le fac rău celor din jur cu comentariile lor.

Cele 4 zodii pentru care bunul simț este opțional

Pe locul 4 în acest top se află zodia Balanță. Cei născuți sub acest semn de aer nu țin cont de sensibilitățile celorlalți atunci când vor să se exprime liber.

ADVERTISEMENT

Sunt puși pe fapte mari și au un orgoliu atât de mare încât de multe ori calcă pe cadavre, vorba aceea, pentru a-și îndeplini scopurile.

Nu le stă în caracter să jignească, dar unele remarci pot atinge pe oricine mai adânc decât orice suliță.

ADVERTISEMENT

Locul 3 este ocupat de zodia Berbec. Nativii de foc sunt oameni dintr-o bucată și nu țin cont de ce cred ceilalți despre ei, indiferent ce ar scoate pe gură.

Sunt foarte stăpâni pe ei și au convingerea că pot face față celor mai dificile situații, că pot lupta singuri împotriva tuturor.

ADVERTISEMENT

Locul 2 este ocupat de Capricorni. Chiar dacă în general sunt mai tăcuți, Capricornii pot face mult rău și e nevoie să deschidă gura o singură dată pentru asta.

Scorpionii, pe primul loc

Nici ei nu jignesc, dar dacă vor să facă rău spun adevăruri în fața omului pe care în mod normal nimeni nu are curajul să le rostească.

ADVERTISEMENT

Pe primul loc sunt Scorpionii. Considerați maleficii zodiacului datorită aurei de mister specifică lor, acești nativi reușesc să se impună de fiecare dată, iar încăpățânarea lor este de cele mai multe ori greu de suportat.

Nu au bun simț atunci când vor să atace și apelează la toate armele: atât la cele mai ieftine cât și la cele mai sofisticate. Scorpionilor nu prea le pasă de sentimentele celorlalți. Tocmai de aceea reușesc să ajungă departe în viață, însă la un moment dat vor apărea și regretele și se vor simți singuri.

 

 

 

ADVERTISEMENT