Life

Top 4 zodii de care e bine să te ferești în anul 2023! Vor fi greu de abordat

Vă prezentăm cele 4 zodii pe care e bine să le eviți în anul 2023. Vor fi destul de greu de abordat, destul de recalcitrante.
26.12.2022 | 23:24
Top 4 zodii de care e bine sa te feresti in anul 2023 Vor fi greu de abordat
Top 4 zodii greu de abordat în 2023. Foto: unsplash.com
ADVERTISEMENT

4 zodii vor fi cu nervii întinși la maximum în anul 2023! Este bine să le eviți atunci când nu vor fi în apele lor, căci certurile nu vor putea fi evitate sub niciun fel.

4 zodii de care să te ferești în 2023

Primii care vor fi ceva mai recalcitranți în 2023 sunt Racii! Ceva mai independenți, mai siguri pe ei, acești nativi de apă nu îi vor mai lăsa pe cei din jur să le dicteze cum să trăiască.

ADVERTISEMENT

Lucrurile pot degenera dacă provoci un Rac fie și într-o dezbatere banală. Vor avea toată atenția doar pentru ei și proiectele lor de viață.

Pe lista zodiilor cu care ar trebui să te porți cu mănuși se numără și Gemenii. După un 2022 destul de dificil, acești nativi nu vor mai lăsa pe nimeni să îi influențeze.

ADVERTISEMENT

Au învățat destul de multe lecții de viață în anul 2022 încât să nu mai repete anumite greșeli. Acolo unde trebuie să fie duri, vor fi duri, iar acolo unde vor simți că trebuie să fie maleabili, vor da dovadă de empatie.

De asemenea, Leii sunt și ei extrem de neprietenoși pe tot parcursul anului 2023. Nativii de foc se vor focusa pe proiectele lor și au suficiente planuri.

ADVERTISEMENT

Leii stârnesc invidia celor din jur

Ingeniozitatea, capacitatea de muncă de care dau dovadă pot stârni invidii și frustrări în jurul lor. Este, fără doar și poate, unul din cei mai provocatori ani pentru Lei, un an extrem de bun pentru realizările profesionale.

Ultimii, dar nu cei din urmă cu care trebuie să te porți atent, sunt Scorpionii. Vor comunica mult mai puțin, iar cei care insistă cu prea multe întrebări despre viața lor privată, s-ar putea să se trezească loviți de niște vorbe grele din partea lor.

ADVERTISEMENT

De altfel, se știe că Scorpionii știu să îi usture pe ceilalți cu ajutorul cuvintelor. Au talentul de a-i face pe mulți să regrete îndrăzneala lor, mai ales când manifestă curiozități despre intimitățile lor.

ADVERTISEMENT