Life

Top 4 zodii lovite de ghinion în următoarea perioadă. Orice ar face, nu scapă

Vara aceasta vine cu mult ghinion pentru patru nativi care nu scapă de probleme, griji și necazuri. Astrele anunță că nu este o perioadă bună pentru schimbări.
30.06.2022 | 21:40
Top 4 zodii lovite de ghinion in urmatoarea perioada Orice ar face nu scapa
Top 4 nativi cu probleme și necazuri. Lunile viitoare nu sunt tocmai bune. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Potrivit astrologilor, există un top al zodiilor lovite de neplăceri în următoarea perioadă. Este vorba de patru semne zodiacale care orice ar face nu reușesc să ducă nimic la bun sfârșit. Dezamăgirile sunt la ordinea zilei.

Top 4 nativi cu probleme și necazuri. Lunile viitoare nu sunt tocmai bune pentru ei

Taur

Ești copleșit de probleme și nu știi cum să le mai faci față. Se anunță o perioadă în care simți că nu înaintezi și că nu reușești să duci la bun sfârșit nicio sarcină de la locul de muncă sau activitate din planul personal.

ADVERTISEMENT

Viața sentimentală nu este la nivelul pe care ți l-ai dorit și sunt șanse mari să pui punct relației. Nu mai ești dispus să ierți și din păcate rămâne o rană care nu se va vindeca prea curând. Trecutul te prinde din urmă.

Rac

Te simți sufocat și crezi că nu primești atenția care ți se cuvinte. Toată lumea este împotriva ta și lucrurile nu înaintează deloc în planul profesional, unde ți se pun bețe-n roate de colegi în care aveai încredere.

ADVERTISEMENT

Nimic nu pare să meargă cum trebuie în viața de zi cu zi. Ai foarte multe planuri și idei, dar nu se concretizează deloc. Faptul că nu ai susținere și apreciere din partea celorlalți te afectează foarte mult perioada asta.

Balanță

Povestea de dragoste se încheie brusc, fără să primești vreo explicație. Partenerul de viață își ia tălpășița când ți-e lumea mai dragă și când te pregăteai să faci pasul următor, mutarea împreună sau ajungerea la altar.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că ești perfecționist și vrei ca totul să iasă ca la carte, de această dată astrele nu sunt aliniate. Lucrurile nu ies oricât de multă muncă depui la serviciu și epuizarea își spune cuvântul în cele din urmă.

Pești

Ești lovit de ghinion din punct de vedere sentimental. Emoțional nu stai bine, ești vulnerabil și s-ar putea să ajungi într-o relație toxică, care să te doboare. Incompatibilitatea dintre parteneri devine tot mai evidentă.

ADVERTISEMENT

Stresul, tensiunile și discuțiile aprinse te fac să te implici în scandaluri aprinse. Nu poți sta departe de probleme, parcă le cauți intenționat. Tot ce ai construit până acum în plan personal a fost în zadar, se năruie.

ADVERTISEMENT