Life

Top 4 zodii materialiste. Le poți cuceri doar cu cadouri scumpe

19.05.2020 | 17:13
Top 4 zodii materialiste Le poti cuceri doar cu cadouri scumpe
ADVERTISEMENT

Fanatik

vă prezintă top 4 al celor mai materialiste zodii. Iubesc luxul, tocmai de aceea pot fi cucerite doar cu cadouri scumpe și foarte multă atenție. Nativii Leu ocupă prima poziție.

Top 4 zodii materialiste. Cum pot fi cucerite

Vacanțe exotice, ultimul telefon apărut, haine scumpe sau poșete extravagante sunt doar câteva dintre atențiile cu care poți cuceri nativii pretențioși, care pun accent pe confprt și situația mterială.

ADVERTISEMENT

Leii sunt regii luxului și nu se feresc să ascundă asta. Sunt într-o continuă goană după bani, lux și opulență. Preferă obiecte scumpe, bijuterii, haine, mașini, cu care să se laude în fața prietenilor.

Se simt puternici și invincibili când au bani și mașini costisitoare, când îmbracă haine de preț și miros scump. Vor să se facă remarcați și să impresioneze cu orice preț, ceea ce îi face să fie una dintre cele mai materialiste zodii.

ADVERTISEMENT

Racii, nu doar că sunt înnebuniți după bani, dar sunt și printre cei mai zgârciți nativi ai zodiacului. Sunt chibzuiți și își calculează fiecare bănuț la limită, ca și cum mâine s-ar sfârși lumea și ar rămâne fără bani. Nu sunt cheltuitori, chiar dacă au.

Preferă să știe că au bani puși deoparte, ca să se simtă în siguranță. Nu se vor mulțumi cu o singură locuință, așa că achiziționarea  unei case de vacanțe la mare sau la munte reprezintă  un lucru perfect normal pentru raci.

Capricornul este strângător și își calculează cu grijă veniturile. Preferă să facă investiții care le vor aduce profit în timp, locuințe, mașini, chiar și bijuterii. Viitorul este un aspect primordial pentru Capricorni.

Nu au cum să nu se gândească la ziua de mâine, tocmai de aceea crearea unei fundații economice puternice este țelul la care aspiră. De altfel, Capricornul este muncitor din fire. Nu îi place să primească nimic degeaba și nici nu acceptă favoruri gratuite.

Scorpionii sunt în primul rând foarte egoiști, apoi, zgârciți. Vor cât mai mult și nu le place să împartă nimic cu nimeni. Sunt de părere că totul li se cuvine și de aici și pasiunea pentru bani, pe care și-o exprimă de câte ori au ocazia.

Iubesc luxul, mașinile scumpe și puternice, în primul rând și merg pe ideea că haina face întotdeauna omul, și nu nvers. Tocmai de aceea, nu țin cont niciodată de sume atunci când vine vorba de propriile plăceri.