Top 4 zodii urmărite de probleme karmice până la sfârșitul lunii martie. Au de luat decizii grele

SPECIAL FANATIK
Dan Suta   
în Horoscop
03/03/2021, 12:44
Top 4 zodii urmărite de probleme karmice până la sfârșitul lunii martie. Au de luat decizii grele SPECIAL FANATIK
4 zodii se lovesc de probleme karmice până la sfârșitul lunii martie. Foto: phoneky.com

4 zodii vor fi urmărite de probleme karmice până la sfârșitul lunii martie, iar deciziile pe care trebuie să le ia nu sunt deloc ușoare. 

Unele greșeli ale trecutului se vor răsfrânge asupra lor în perioada care urmează, iar această lună este una de foc pentru ele. Vor avea parte de câteva situații complet neprevăzute, mai ales pe plan sentimental.

Locul 4: Zodia Balanță. Chiar dacă în linii mari este o lună favorabilă schimbărilor, lucrurile s-ar putea să scape de sub control din cauza karmei de ignoranță pe care nativii de aer o au.

Top 4 zodii cu probleme karmice până la finalul lunii martie

Trebuie să se focuseze mai mult asupra responsabilităților lor, în special cele legate de rolurile lor în familie, dar și asupra relației cu colegii de muncă.

Locul 3: Zodia Scorpion. Perioadă dificilă este și pentru persoanele născute sub acest semn de apă. Unele lucruri se complică din cauza karmei lor de agresivitate, reușind să își pună în cap aproape pe toată lumea.

Nevoia de a fi mereu în față și de a se impune cu orice preț poate avea costuri destul de serioase, așa că e indicat să schimbe radical tactica.

Racii trebuie să redefinească succesul

Locul 2: Zodia Pești. Pentru Pești, luna martie este una bună din punct de vedere profesional, însă poate fi distructivă pe plan amoros. Karma de abandon, faptul că neglijează dorințele partenerului de viață vin la pachet cu anumite situații neprevăzute.

Se pot trezi cu tot felul de reproșuri, de acuzații la care nu s-ar fi gândit niciodată.

Locul 1: Zodia Rac. Racii continuă să umble pe o pojghiță de gheață, să facă tot felul de demersuri care s-ar putea să se răsfrângă asupra lor ca un bumerang.

Nu toate compromisurile sunt acceptate de legile universale, așa că au nevoie de o regândite a strategiei de a obține succesul sau de o redefinire a ceea ce înseamnă succes cu adevărat. Până la sfârșitul lunii martie vor trece prin câteva dușuri reci.

 

Închide ×