News

Top 5 aplicații prin care poți păstra legătura cu cei dragi în perioada de izolare, altele decât Messenger sau WhatsApp

21.04.2020 | 12:25
Top 5 aplicatii prin care poti pastra legatura cu cei dragi in perioada de izolare altele decat Messenger sau WhatsApp
ADVERTISEMENT

Trăim vremuri nemaiîntâlnite, atât din cauza pandemiei de coronavirus, cât și din punt de vedere tehnologic. Tocmai de aceea, FANATIK îți propune 5 aplicații prin care poți păstra legătura cu cei dragi în perioada de izolare.

5 aplicații prin care poți păstra legătura cu cei dragi în perioada de izolare

Pandemia de coronavirus a dus la impunerea unor măsuri dure pentru oameni, care erau obișnuiți să socializeze în permanență, să iasă cu prietenii ori să se adune la aceeași masă cu restul familiei.

ADVERTISEMENT

Din fericire, tehnologia din ziua de azi ne ajută să facem față mai ușor acestor măsuri de distanțare socială, astfel că FANATIK îți propune o listă de 5 aplicații, cu care poți păstra legătura cu cei dragi în perioada de izolare.

1.Zoom

Aplicația Zoom a fost dezvoltată inițial ca software pentru conferințele digitale, însă popularitatea sa a crescut în ultima perioadă și în afara mediului de lucru. Astfel, Zoom a ajuns acum să fie folosită și în scopuri personale, de la ședințe de yoga live și până la întruniri cu familia.

ADVERTISEMENT

Varianta standard a aplicației îți permite să organizezi sesiuni video cu durata maximă de 40 de aminute, însă poți plăti pentru un upgrade dacă dorești să rămâi conectat într-o singură sesiune pentru mai mult timp.

Folosește tehnologia pentru a rămâne în contact cu cei apropiați

2. Google Hangouts

Asemănătoare cu Zoom, aplicația Google Hangouts este concepută pentru întâlnirile de lucru în spațiul virtual, însă acum este folosită și pentru activități sociale, în aceste zile în care foarte mulți oameni trebuie să stea în izolare.

ADVERTISEMENT

Tot ce ai nevoie pentru a începe să folosești aplicația este o adresă de Gmail.

3. Netflix Party

Pasionații de seriale cu siguranță profită de izolare pentru a urmări seriile preferate de pe Netflix. Ei bine, aplicația de streaming video vine la pachet cu o extensie numai bună de folosit în aceste vremuri, fiind în topul nostru de aplicații folosite în izolare.

Cu ajutorul Netflix Party poți să te uiți la un film sau un serial în același timp cu altcineva, de la distanță, având opțiunea de a pune pauză și de a avea o discuție într-o fereastră a aplicației despre ce s-a petrecut într-o anumită secvență video.

ADVERTISEMENT

Tot ce trebuie să faci este să descarci extensia Netflix Party de pe Google. O singură persoană din grup poate să facă asta, după care poate distribui linkul pentru a urmări un anumit program cu oricine dorește.

4. Google Duo

Această aplicație poate fi folosită de pe iOS, Android, Windows și Mac via internet, cu un maximum de 8 persoane (varianta gratis).

Duo este un software de videocall ce poate fi folosit foarte ușor de pe telefon și are la dispoziție o mulțime de elemente care îți permite să înregistrezi și să trimiți mesaje video, pentru a ține legătura cu cei dragi, chiar dacă nu sunt disponibili cu toții în același moment.

5. Houseparty

Și această aplicație merge folosită de pe iOS, Android, Windows și Mac via internet, cu un maximum de utilizatori de 8 (varianta gratis).

Houseparty este concepută de Epic Games, compania care deține Fortnite și îți permite să joci jocuri populare precum Trivia sau Heads Up cu prietenii, de la distanță,

Aplicația a fost folosită de tot mai mulți oameni de la începutul pandemiei de coronavirus, potrivit datelor transmise de Sensor Tower.

Aceasta este lista noastră de top 5 aplicații prin care poți păstra legătura cu cei dragi în perioada de izolare, fără a mai pune la socoteala aplicațiile cunoscute de toată lumea, precum Facebook Messenger, WhatsApp sau Skype, alte modalități de a vorbi ușor cu cei apropiați.

ADVERTISEMENT