ADVERTISEMENT
Hotnews

Top 5 cele mai ROMANTICE zodii

Aceste zodii sunt cele mai romantice si cele mai iubitoare. Iata de cine te poti apropia fara probleme....
Autor: Ionuţ Cataramă | 16.04.2015 | 13:12
Top 5 cele mai ROMANTICE zodii

Aceste zodii sunt cele mai romantice si cele mai iubitoare. Iata de cine te poti apropia fara probleme.

ADVERTISEMENT

1. Capricorn – Poate ca reprezentantii zodiei par persoane reci la inceput, insa stiu sa aprecieze gesturile romantice. Originalitatea si romantismul se impletesc armonios, astfel ca reusesc sa impresioneze mult persoana iubita.

2. Taur – Reci cu altii din jur, romantici incurabili cu persoana iubita. Considera-te norocoasa daca iubitul tau este nascut in zodia taur, avand in vedere ca nativii sunt stabili in relatie si fideli pana in panzele albe.

ADVERTISEMENT

3. Balanta – Cei nascuti in zodia balanta sunt in stare de orice pentru ca partenerul lor sa fie fericit in relatie. Fara dragoste, reprezentantii nici nu simt ca traiesc, ci cred ca viata lor este goala, lipsita de sens. Idealisti si visatori, nativii isi doresc sa se implice intr-o relatie armonioasa, plina de iubire si atentii.

4. Rac – Ei presara romantism zi de zi in calea persoanei iubite, cucerind-o treptat cu gesturi marunte, dar extrem de frumoase. Obisnuiesc sa trimita mesaje de iubire emotionante, sa lase bilete sau dulciuri atunci cand partenerul doarme si sa faca declaratii in strada.

ADVERTISEMENT

5. Pesti – Nativii sunt exemplari in zilele noastre, cand nu toata lumea apreciaza gesturile romantice sau nu mai stie sa le realizeze. Adora sa le faca suprize celor dragi.

Sursă: www.kfetele.ro

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!