Fotbal international

Top 5 cote la pariuri pentru seara de miercuri din Liga Campionilor

19.09.2018 | 17:40
Top 5 cote la pariuri pentru seara de miercuri din Liga Campionilor

Cele mai interesante meciuri din Champions League au cote bune și la casele de pariuri. Redacția FANATIK.RO a găsit pentru tine cinci pronosticuri profitabile pentru meciurile de miercuri din Liga Campionilor

Este o zi în care intră în scenă multe echipe de top din Europa, precum Manchester United, Real Madrid, Juventus, Manchester City sau Bayern Munchen. O cotă bună la pariuri este însă oferită și de jocul dintre Șahtior și Hoffenheim.

Șahtior – Hoffenheim Peste 2,5 @ 1.63

Nemții au mari probleme de lot. Amiri, Bičakčić, Belfodil, Brenet, Geiger, Hübner, Nuhu și Rupp sunt cei opt jucători care nu au făcut deplasarea în Ucraina pentru acest meci. Cum n-ar fi fost de ajuns, tânărul antrenor Julian Nagelsmann (31 ani) are alți doi fotbaliști incerți, pe Grillitsch și pe Vogt. Multiplele accidentări s-au resimțit și în campionat, acolo unde Hoffenheim are două înfrângeri și o victorie în primele trei etape. Interesant este că toate aceste partide, dar și jocul din Cupa Germaniei, s-au încheiat cu varianta GG3+, un semn foarte posibil și la partida cu Șahtior.

Young Boys – Manchester United 2 @ 1.70

După două înfrângeri grele, cu Brighton în deplasare (2-3) și cu Tottenham pe Old Trafford (0-3), Manchester United a reușit să se redreseze. A câștigat două deplasări la rând în campionat cu Burnley (2-1) și Watford (2-0). Mourinho îl va avea la dispoziție pentru acest joc și pe Luke Shaw, absent în ultima etapă de campionat din cauza unei accidentări. Lukaku și-a recăpătat pofta de gol, marcând trei din ultimele patru goluri ale echipei sale.

Manchester City – Lyon 1/1 @ 1.55

Echipa din Manchester a început bine noua stagiune, bifând cinci victorii și o remiză. În comparație, Lyon are mai degrabă un sezon modest, cu două victorii, două înfrângeri și o remiză pe terenul lui Caen în weekend, după ce a jucat cu un om în plus aproape o întreagă repriză.

Benfica – Bayern Peste 2,5 @ 1.65

Statisticile ne arată că Bayern a înscris în fiecare din precedentele sale 18 meciuri oficiale disputate în deplasare. A pierdut de numai două ori în acest interval, cu Leipzig și cu Monchengladbach, de fiecare dată în campionat. Benfica are la rândul său cifre bune acasă: a înscris în toate meciurile de pe teren propriu în 2018.

Valencia – Juventus Peste 2,5 @ 2.00

Startul de sezon nu este deloc grozav însă. Dacă Juventus are patru victorii din tot atâtea meciuri jucate, Valencia are trei remize și o înfrângere. Cum n-ar fi fost de ajuns pentru spanioli, și-a intrat în mână și Cristiano Ronaldo, autor al unei „duble” în ultima etapă de campionat cu Sassuolo. Statistica ne arată că Ronaldo a jucat 17 meciuri împotriva Valenciei, marcând 15 goluri și oferind alte patru assist-uri. În plus, echipele sale au pierdut numai de două ori în cele 17 partide. Juventus este neînvinsă în deplasările oficiale din luna noiembrie 2017, când ceda 2-3 pe terenul Sampdoriei.