Fotbal international

Top 5 fotbalişti care au ajuns actori de succes. Foto+video

20.05.2018 | 17:04
David Beckham se numără pe lista fotbaliştilor care au avut succes în actorie.
ADVERTISEMENT

FANATIK.RO vă prezintă top 5 fotbalişti care au ajuns actori de succes după ce şi-au pus ghetele-n cui. Majoritatea jucătorilor care au făcut spectacol în lumea fotbalului au ales să devină antrenori, dar Vinnie Jones, John Carew, Eric Cantona şi David Beckham au hotărât să îşi încerce norocul în cinematografie. Pe lângă cei patru mari fotbalişti, Zinedine Zidane a cochetat şi el cu actoria, dar în anul 2016 a ajuns pe banca tehnică a celor de la Real Madrid. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Vinnie Jones

Vinnie Jones a evoluat pentru echipa naţională a Ţării Galilor, acolo unde a primit şi banderola de căpitan. A câştigat Cupa Angliei în 1988 cu Wimbledon, club pentru care a evoluat în peste 200 de meciuri în perioada 1986-1998. De asemenea Vinnie Jones a mai jucat pentru Chelsea şi Leeds United. După ce şi-a pus ghetele-n cui, fostul fotbalist născut pe 5 ianuarie 1965  a profitat de imaginea de de tip dur din teren şi a început să cocheteze cu actoria, acesta jucând roluri de antrenori, huligani şi criminali violenţi.

ADVERTISEMENT

Beckham şi Zidane se află şi ei în top 5 fotbalişti care au ajuns actori de succes

Vinnie Jones a devenit un actor de succes. Fostul fotbalist în timpul fimului
Vinnie Jones, unul dintre foştii fotbalişti care au avut noroc în actorie, în timpul fimului “Eurotrip”.

În 1998 a debutat ca actor în pelicula “Lock, Stock and Two Smoking Barrels” de Guy Ritchie, De atunci, e a  apărit în peste 25 de filme ca “Snatch”, “X-Men: The Last Stand”, unde a şi primit rolul lui Juggernaut. Vinnie Jones a mai apărut în filme precum “Gone in 60 Seconds”, “Swordfish”, “Mean Machine”, “Night at the Golden Eage”, “The Big Bounce”, “Tooth”, “Euro Trip”, “Blast”, “Survuve Style 5+”, Number One Girl”, “Hollywood Flies”, “Mysterious Island”, “The 34th Battalion”, “Company of Heroes”, “Extraction”, “Escape Plan”, “Fire with Fire” şi “The Cape”.

Eric Cantona

Eric Cantona, fostul fotbalist care a avut succes în actorie, în timp ce filma pentru
Eric Cantona a devenit un actor de succes. Fostul fotbalist în filmul “You and the Night”

Eric Daniel Pierre Cantona s-a născut pe 24 mai 1966 şi este un fost internaţional francez. Pe parcursul carierei a jucat pentru Auxerre, Martigues, Marseille, Bordeaux, Montpellier, Leeds United şi şi-a încheiat cariera la Manchester United, echipă cu care a ieşit de patru ori campion al Angliei. Mai mult, Eric Cantona a fost ales jucătorul sezonului 1993-1994 în Premier League. S-a retras din fotbal îniulie 1997 şi şi-a încercat norocul în cinametaografie. În 1998 a apărut în filmul “Elizabeth”, unde a jucat rolul lui Paul de Foix, dar şi în “Mookie”, “The Children of the Marshland”, “The High Life”, “The Overeater”, “The Car Keys”, “It’s Your Life”, “Une belle historie”, “Lsa et le pilote d’avion”, “The Second Wind”, “French Film”, “Looking for Eric”, “Switch”, “De Force” “Etreinte”, “Porn în the Hood”, “Hip Moves”, “You and the Night”, “The Salvation”, “The Mad Kings”, “Marie& the Misfits”, iar în 2017 a jucat rolul lui Brazilijanc în “Anka”.

ADVERTISEMENT

John Carew

În vârstă de 38 de ani, John Carew a jucat pentru echipe precum Rosenborg, Valencia, AS Roma, Beşiktaş, Olympique Lyon, Aston Villa, Stoke City şi West Ham, iar în iulie 2012 a decis să-şi pună ghetele-n cui şi s-a reprofilat imediat.  John Carew a bifat şi 91 de prezenţe la echipa naţională a Norvegiei pentru care a evoluat în 91 de meciuri şi a înscris 24 de goluri. În 2014 a apărut în fimul de groază “Dead of Winter” , dar şi în thriller-ul Hovdinger din 2015. Recent, John Carew a anunţat că va juca în serialul “Heimebane”, unde va avea rolul unui manager care nu este mulţumit de faptul că o femeie va antrena o echipă masculină de fotbal.

Zinedine Zidane

Francezul de pe banca lui Real Madrid a fost numit cel mai bun antrenor din sezonul 2016-2017, iar pe parcursul carierei de jucător a evoluat la echipe precum Cannes, Bordeaux, Juventus şi Real Madrid. A decis să îşi pună ghetele-n cui pe 10 iulie 2006, iar până să ajungă antrenorul formaţiei din Primera Division şi-a încercat norocul şi în actorie. Fostul mare internaţional francez a fost personaj principal în documentarele “Ochii pe albastri” şi “Zidane un portret al secolului 21”, însă a apărut şi în câteva filme artistice precum “Asterix la ocurile Olimpice”, “Goal” şi “Goal 2”.

ADVERTISEMENT
Fostul fotbalist de la Real Madrid, Zinedine Zidane, a fost un actor de succes şi a apărut în
Zinedine Zidane, fostul fotbalist de la Real Madrid, a fost şi actor. Imagine din timpul fimului “Asterix la Jorcurile Olimpice”.

David Beckham

Fostul mare internaţional englez s-a născut pe 2 mai 2975 şi a apărut în “Topul 100 FIFA al celor mai mari fotbalişti în viaţă în viziunea lui Pele”. A debutat în tricoul lui Manchester United în 1992, atunci când avea 17 ani, iar  în 2003 a devenit cel de-al treilea jucător englez care a încheiat un contract cu Real Madrid, după Laurie Cunninham şi Steve McManaman. A debutat pe parcursul carierei la PSG, Milan, LA Galaxy şi Preston North End iar pe 1 iulie 2013 s-a retras. David Beckham şi-a încercat norocul şi în cinematografie. Acesta a apărit în “Bend it like Beckham”, în cele trei finle “Goal”, în pelicula “Agentul de la U.N.C.L.E” în 2015 şi în “Regele Arthur: legenda sabiei”, regizat de britanicul Guy Ritchie, acolo unde a interpretat rolul lui Trigger.