News

Top 5 hoteluri recomandate familiilor cu copii în Turcia. Aquaparkuri spectaculoase și mâncare pentru toate gusturile

Turcia este una dintre destinațiile preferate ale românilor, însă familiile cu copii trebuie să știe că au cinci variante de top de unde să aleagă. Concediul acestora va fi de neuitat.
05.07.2022 | 13:01
Top 5 hoteluri recomandate familiilor cu copii in Turcia Aquaparkuri spectaculoase si mancare pentru toate gusturile
Ela Quality Resort
ADVERTISEMENT

Experții de la zepelinonline.ro recomandă hoteluri amplasate pe plajă cu nisip și intrare în mare, dotate cu facilități speciale precum tobogane sau chiar aquapark.

Top 5 hoteluri pentru familiile cu copii în Turcia

Totodată, au fost alese doar hotelurile care au personal calificat, care se ocupă de activități creative, gândite special pentru cei mici.

ADVERTISEMENT

Hotelul Aquasis din Didim, Aqua Fantasy din Kusadasi, Ela Quality, Papillon Belvil și Otium Seven Seas sunt cele mai bune alegeri ale experților, deși e foarte greu de ales doar cinci hoteluri din sute de unități de cazare care oferă condiții de 5 stele pentru familiile venite în vacanță.

Turcii au transformat serviciile turistice la nivel de artă, lucru cunoscut de toată lumea, astfel că următoarele resorturi sunt cea mai bună alegere pentru o familie cu copii care vrea să se relaxeze în Turcia.

ADVERTISEMENT

Așadar, următoarele cinci hoteluri sunt ”Top 5 hoteluri recomandate familiilor cu copii în Turcia”.

1. Ela Quality Resort – 5 stele

Cel mai bun hotel din Antalya, pentru familiile cu copii, este Ela Quality Resort. Amplasat pe malul mării, la 2 kilometri de Belek și 35 de Antalya, hotelul garantează un transfer de la aeroport rapid. Considerat un ”paradis” pentru copiii de toate vârstele, de la bebeluși la adolescenți. Ela Quality Resort din Belek este cel mai bun hotel din Turcia la capitolul facilități și programe pentru copii.

ADVERTISEMENT
Hotel resort Turcia
Ela Quality Resort

2 Aquasis de Luxe Resort & SPA – 5 stele

Aquasis Deluxe Resort & Spa Didim oferă gratuitate pentru 2 copii: primul copil până la 13.99 ani și cel de-al doilea până la 6.99 ani.

Turiștii sunt sfătuiți să își facă rezervări din timp pentru acest hotel pentru că locurile libere se ocupă foarte rapid. Hotelul este căutat atât pentru un sejur cu avionul, cât și pentru persoanele care vor să se deplaseze cu mașina. Copiii au asigurate foarte multe facilități, în timp ce adulții primesc pe plajă umbrele și șezlonguri gratuit.

ADVERTISEMENT
Hotel pentru familii Turcia
Aquasis de Luxe Resort

3 Hotel Otium Seven Seas – 5 stele

Hotelul Otium Seven Seas este amplasat în regiunea Titreyengol, la 70 kilometri de aeroportul din Antalya și la 7 kilometri de vechiul oraș Side. Dotat cu o plajă privată de nisip cu șezlonguri, umbrele și prosoape de plajă gratuite. Hotelul oferă programe de animație la piscin, iar seara sunt spectacole.

În curtea hotelului există un spațiu special amenajat pentru copii (Kid’s World), dotat cu măsuțe și scăune și locuri de joacă, precum și dormitoare pentru copii și bebeluși pentru somn de amiază, piscine și aqua park pentru copii. Hotelul oferă activități diverse ca și plimbatul cu bicicleta, grădinăritul, picturi pe față, mini Disco pentru copii și Mini Fun Fair.

Resort pentru familie în Turcia
Hotel Otium Seven Seas

4. Hotel Papillon Belvil – 5 stele

Hotelul Papillon Belvil este probabil printre cele mai cunoscute hoteluri din Turcia, situat la 35 kilometri de aeroport și la 40 kilometri de centrul orasului Antalya. Construit în 1995 pe o surpfață totală de 90.000 metri pătrați, hotelul a fost renovat în 2018.

Plaja hotelului e dotată cu nisip și e delimitată pe zone, inclusiv pentru nefumători și adulți. Barul de pe plajă e gratuit, iar la piscină și pe plajă se regăsesc umbrele, șezlonguri și saltele gratuite. Hotelul are un spațiu extins cu verdeață, o plajă de 250 de metri, personal amabil și servicii de calitate, precum și camere confortabile. Piscina pentru copii este la umbră, iar în apropiere este un parc.

Resort pentru familie
Hotel Papillon Belvil

5. Hotel Aqua Fantasy – 5 stele

Hotelul Aqua Fantasy 5 este situat la 120 kilometri de aeroportul Bodrum, la doar 9 kilometri de centrul orasului Kusadasi. Un hotel preferat de mulți români, în special de cei familiști. Construit în 2000, hotelul are o suprafață de 200.000 metri pătrați. Renovat în 2013, hotelul are 18 clădiri cu 2 sau 3 nivele. Pentru copii, hotelul pune la dispoziție 6 piscine, bufet, loc de joacă, miniclub.

Barul pe plajă este gratuit, iar prosoapele pe plajă sunt tot gratuite. Umbrelele, șezlongurile și saltele de pe plajă sau de la piscină, de asemenea gratuite.

Hotel pentru copii
Hotel Aqua Fantasy

Hotelul are un spațiu exterior extins, frumos amenajat cu multă vegetație și e dotat cu Aquapark, având accesul gratuit pentru turiștii cazați la hotel. Băuturile și mâncarea de pe teritoriul Aquaparkului sunt, totuși, contra cost. Bucătăria e diversificată, animația activă pentru adulți și copii face din hotel o atracție pentru toți. Toate camerele standard au patul mare, recomandat tuturor familiilor cu copii.

ADVERTISEMENT
Tags: