News

Top 5 zodii de bărbaţi iubitori. Cine te va copleşi cu DRAGOSTE

Unii barbati iubesc cu mai mult patos, altii, in schimb, sunt mai reci si isi manifesta cu greu sentimentele. Totul tine in mare masura de zodia in care s-au nascut. Exista 5 zodii care dau cei mai...
25.08.2015 | 21:19
Top 5 zodii de barbati iubitori Cine te va coplesi cu DRAGOSTE

Unii barbati iubesc cu mai mult patos, altii, in schimb, sunt mai reci si isi manifesta cu greu sentimentele. Totul tine in mare masura de zodia in care s-au nascut. Exista 5 zodii care dau cei mai iubareti barbati, care te vor coplesi cu sentimentele lor.

Pesti

Nativul Pesti e cam tot ce ti-ai putea dori de la un barbat. E devotat, e gospodar, e romantic si sensibil. Da dovada de multa fantezie si te va fascina cu declaratii de dragoste siropoase, eventual in versuri. Se scufunda in dragoste precum delfinul in ocean, ajunge sa traiasca prin femeia pe care o iubeste. Ii intuieste dorintele si se poarta instinctiv, precum un amant perfect. E mereu gata sa se sacrifice pentru perechea lui.

Stirea MOMENTULUI in showbiz! DIVORŢEAZĂ două super VEDETE!!! Copiii, ÎN LACRIMI!

Rac

Daca iti doresti un sot devotat, care sa nu te lase sa faci nimic, ci sa te tina in puf si sa te rasfete cu flori, poezii de dragoste si promenade sub clar de luna atunci e clar ca trebuie sa te mariti cu un Rac. Erotismul lui profund este stimulat de fantezie si de emotie, isi idolatrizeaza la propriu partenera si se hraneste din dragostea pentru ea precum zeii cu ambrozie. Senzualitatea lui se contopeste cu sentimentele paterne.

Lovitură pentru studenţii români! Decizie fără precedent! E OFICIAL! Tinerii sînt în lacrimi…

Balanta

Balanta este zodia cuplului, deci barbatul nascut sub acest semn astral se simte implinit doar cand are alaturi perechea sa, pentru ca singur si lipsit de dragoste se ofileste. E romantic si te va trata ca pe cea mai iubita fiinta de pe pamant. E insetat de dragoste si de tandrete, astfel ca nu iti vor lipsi sub niciun chip rasfatul si armonia. Ii place jocul seductiei si va apela la fel si fel de trucuri care sporesc senzualitatea.

Ultima oră! Lovitură pentru toţi românii care au FACEBOOK! Decizia lui Klaus Iohannis e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat!

Berbec

Barbatul Berbec este extrem de afectiv si se daruieste total partenerei de viata. Poate ca fidelitatea nu e neaparat punctul lui forte, dar atunci cand iubeste stie cum sa isi faca partenera sa se simta in al noualea cer. Face declaratii de dragoste impresionante de parca ar vrea sa arate lumii intregi ca este indragostit. E tandru, romantic si ocrotitor si gata oricand sa porneasca o cruciada pentru cea pe care o iubeste.

Caz INCREDIBIL! Ce le făcea PROFESOARA elevilor săi de liceu!!! Galerie FOTO! Pentru asta a fost acuzată de ABUZ sexual

Scorpion

Pasiunea sufocanta si nevoile sexuale complicate ale acestui nativ ar putea parea intr-o prima faza greu de suportat. Dar nu este asa. Cand vei ajunge sa cunosti cu adevarat acest nativ vei vedea ca are sentimente totale, covarsitoare, care ii clocotesc in strafunduri ca magma unui vulcan. Iubeste intens, zguduitor, total, fiindca pentru el nu nu exista cale de mijloc. Se implica total, dar asteapta sa primeasca la fel la randu-i.

Sursă: www.ele.ro