Life

Top 6 zodii cu al șaselea simț! Mihai Voropchievici anunță surpriza din clasament

Top 6 zodii pe care nu le poți păcăli! Mihai Voropchievici oferă un altfel de horoscop, al celor mai intuitivi nativi ai zodiacului.
08.05.2023 | 11:25
Top 6 zodii cu al saselea simt Mihai Voropchievici anunta surpriza din clasament
Top 6 zodii cu o intuiție de invidiat. Mihai Voropchievici are clasamentul. Foto montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Acest top de zodii, realizat de Mihai Voropchievici, cuprinde cele mai intuitive zodii, acele zodii pe care nu le poți păcăli ușor, acei nativi care te citesc dintr-o clipă!

Top 6 zodii cu o intuiție de invidiat. Mihai Voropchievici surprinde

Intuiția este un fel de Dumnezeu din noi. Intuiția ne ajută să percepem cam ceea ce se va întâmpla, ce urmează a fi, de ce nu, a intra undeva în corespondență cu o persoană dragă sau cu un prieten.

ADVERTISEMENT

Top zodii intuitive. Intuiția funcționează în mai multe feluri și, de multe ori, îi putem ajuta pe cei din jur cu ideile care apar din senin. Intuiția este, practic, sugestia care vine de nicăieri, însă vine, de fapt, din noi, de la îngerul protector ori de la Divinitate.

Top zodii intuitive: Semnele de apă, imbatabile

Prima zodie cu intuiție dezvoltată, una unică, este zodia Racului. Racii sunt foarte intuitivi și conștientizarea puternică a propriilor emoții e atât de subtilă încât vor deveni foarte atenți la vocea lor interioară. Sunt și susceptibili la sentimentele altora.

ADVERTISEMENT

Top zodii intuitive: Locul 1. Datorită intuiției lor dezvoltate, Racii pot găsi cu ușurință o limbă comună cu prietenii și nu în ultimul rând cu familia. Racii au în jurul lor o aură specială. Oamenii știu că Racul le va înțelege sentimentele sau emoțiile fără a fi nevoiți să le explice. Oamenii cu potențial intuitiv sunt, în general, creativi.

Apoi, îi avem și pe Pești. Peștii sunt printre cele mai creative din zodiac. Ei își urmează intuiția fără să știe de ce. Intuiția îi determină să creeze niște lucruri fantastice. Creativitatea lor începe undeva în sufletul lor și mulți nu au acces la o asemenea profunzime. Semnul Peștilor e unul foarte sensibil. Ei pot simți dacă se întâmplă ceva, chiar și atunci când nu există niciun semn.

ADVERTISEMENT

Top zodii intuitive: Locul 2. Dacă Peștii îți spun să ai grijă la acțiunile tale sau la sănătate, să știi că ești o persoană norocoasă. Peștii sunt buni sfătuitori, așadar! Știu să tragă semnalele de alarmă la momentul potrivit.

Scorpionii nu pot fi mințiți deloc

Locul 3: O altă zodie de apă intuitivă este Scorpionul, mai ales când vine vorba de alți oameni, fie că îi agreează sau nu. Scorpionii scanează imediat oamenii din jur. Reprezentanții acestui semn, literalmente, pot mirosi pe cei mincinoși. Descoperă repede o minciună. Feriți-vă să mințiți un Scorpion, pentru că l-ați pierdut! Scorpionii vor ști totul. Nu poți ascunde adevărul în fața unui Scorpion. Te intuiește atât de bine, dar nu-ți va spune în față acest lucru, chiar dacă e conștient.

ADVERTISEMENT

Peștii, Racii și Scorpionii nu sunt singurele zodii cu o intuiție excepțională! A patra zodie din această listă este una de pământ. Nu e la valoarea zodiilor de apă, dar e în posesia unei intuiții de excepție. E vorba despre cei născuți în zodia Fecioară.

Fecioara, un adevărat scanner uman

Locul 4: Atenția lor asupra unei persoane sau a unei acțiuni în desfășurare este elongația intuitivității lor. E brațul mai lung al intuiției. Fecioarele observă fiecare lucru minuscul care se întâmplă în jurul lor. Dacă ai intrat în raza de acțiune a zodiei Fecioară, te cunoaște în doar un minut. Observă ceea ce alții nu sunt în stare să observe.

Fecioarele sunt și autocritice. Totul în jurul lor e un mister, pentru că Fecioara își dă seama că stăpânește un mister. Se simte de multe ori obligată să afle care e secretul tău și nu te lasă, te descoase, te toacă, te întreabă până nu scoate toate informațiile de la tine.

În acest top de zodii se află și Balanțele și Gemenii

Top zodii intuitive. A cincea zodie cu intuiție puternică este o zodie de armonie, care păstrează armonia. Este Balanța. Balanța este, așa cum știți, hipersensibilă la orice, mai ales la sinele ei, la gândurile și sentimentele pe care le are. Nu e atât de critică și dură precum Fecioara, dar datorită darurilor sale intuitive e conștientă de toate potențialele pericole din viața sa.

Ultima zodie cu intuiție puternică este zodia Gemenilor. Gemenii sunt oameni foarte sociabili și știu, instinctiv, ce să spună pentru a calma oamenii. Gemenii știu ce vei spune dinainte de a spune. De multe ori, vine și îți termină propoziția pe care ai început-o, fără să se gândească la asta.

Pentru alte subiecte la fel de interesante pe tema astrologiei, puteți intra și pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

ADVERTISEMENT