Life

Top 7 divorțuri scandaloase din showbizul românesc. Bătăile și amantele au fost principalele motive ale despărțirilor

Divorțurile din showbiz sunt de multe ori unele cu scandal. Iată șapte separări între vedete care au ținut primele pagini ale ziarelor și care au fost motivele care au dus la despărțire.
13.08.2022 | 15:30
Top 7 divorturi scandaloase din showbizul romanesc Bataile si amantele au fost principalele motive ale despartirilor
Top 7 divorțuri scandaloase din showbizul românesc. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lanțul de iubire s-a rupt pentru unele dintre vedetele noastre, iar despărțirile au fost unele cu scandal, mai ales pentru că relațiile s-au terminat din motive dure: violență sau infidelitate. Iată șapte divorțuri scandaloase din România!

Top 7 divorțuri scandaloase din showbizul românesc

Pepe și Oana Zăvoranu au ținut mult timp primele pagini ale ziarelor, din cauza relației lor tumultuoase. Au trecut 11 ani de la momentul în care au divorțat, iar la acel moment între cei doi foști iubiți a existat un adevărat scandal.

ADVERTISEMENT

Pepe o acuza pe Oana de infidelitate, dar și vedeta spunea că fostul soț a bătut-o de mai multe ori, chiar dinainte de a spune „Da” în fața ofițerului de stare civilă, din cauza geloziei.

„Am fost și eu sacul de box de vreo 5-6 ori. Am spus, da, că Pepe m-a bătut. Prima agresiune s-a produs cu începerea telenovelelor mele, pe fond de gelozie. M-a strâns de gât de nu mai puteam să respir.

ADVERTISEMENT

Îi spun dă-mi drumul că îmi lași semne. Mi-a dat două palme de mi-a sucit gâtul și apoi, ca să nu dea în mine, a dat doi-trei pumni într-o ușă de șifonier, care s-a rupt”, a povestit vedeta în emisiunea lui Dan Capatos.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr., divorț cu scandal și acuze de bătăi

Dar Oana Zăvoranu nu este singură vedetă care ar fi fost agresată de soț. Și divorțul dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. ar fi avut loc tot din cauza violenței cântărețului.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de televiziune spunea la un moment dat că a fost și înșelată, dar infidelitatea nu este un motiv suficient de bun pentru a divorța de partener.

În schimb, bătăile nu au loc într-o relație, acesta fiind și motivul pentru care Andreea Marin a decis să încheie relația cu Ștefan Bănică Jr.

ADVERTISEMENT

„Infidelitatea nu e un motiv de ajuns pentru divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave care pot însoţi infidelitatea. De pildă, agresivitatea, răspunsurile violente, reacţiile necontrolate în faţa copilului“, a spus Andreea Marin la Kanal D.

Declarații mai concise a făcut Sabin Ivanof, soțul Simonei Pătruleasa, căruia Ștefan Bănică Jr. avea să îi dea mulți bani: peste un milion de euro. Acesta a spus că Andreea Marin era constat lovită de partenerul ei de viață.

„Ştefan Bănică pozează în băiat de treabă, dar îşi bătea nevasta. Am fost în multe concedii alături de ei. El o bătea des pe Andreea. 

El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Şi dacă ea îi răspundea la jigniri, o lovea. Aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este“, a spus Sabin Ivanof într-o apariție televizată.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr.
Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr., divorț cu scandal și acuze de bătăi. Foto: Hepta

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se ceartă și acum

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este unul de notorietate, iar cei doi foști soți se ceartă chiar și acum și vin cu acuzații grele.

Motivul divorțului dintre ei a fost violența de care a dat dovadă afaceristul care se iubește acum cu Bianca Drăgușanu. Fosta lui soție spunea că a fost bătută de mai multe ori.

„Au fost (n.red agresiuni). Vă dați seama, nu-mi face bine să mă gândesc și să-mi reamintesc de cele întâmplate, pentru că cumva am trecut peste și ușor-ușor sunt spre vindecare. Au fost lucruri grele, întâmplări urâte”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Cristi Borcea și-a găsit fericirea alături de Valentina Pelinel după mai multe divorțuri

Cristi Borcea nu prea a avut noroc în dragoste, cel puțin până la Valentina Pelinel, femeia alături de care este acum. Acesta a fost cu Mihaela Borcea, de care a divorțat pentru a o lua de nevastă pe Alina Vidican.

Nu avea să rămână nici cu aceasta, căci Valentina Pelinel i-a furat mințile, chiar dacă și ea era căsătorită la acea vreme. S-a spus că Cristi Borcea și Valentina Pelinel și-au început relația cu mult înainte de divorț.

Un divorț mai recent este cel dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, tot unul cu scandal. După nenumărate dăți în care soția lui refuza să creadă și nega că divorțează, până la urmă Anamaria Prodan s-a văzut înfrântă.

Laurențiu Reghecampf a divorțat de ea și a început o relație cu Corina Caciuc, o tânără care i-a dăruit și un copil. Anamaria Prodan a făcut acuzații dure la adresa celei pe care a numit-o amanta soțului ei.

”Oricum știm că îi e frică de amantă și nu îndrăznește să sune sau să își vadă copiii. El e un gen mai fricos. Mai supus, de fel, în fața amantelor cu trecut glorios. Își revine el când se trezește singur, pe drumuri”, a spus Anamaria Prodan pentru Click.ro.

Bianca Drăgușanu, două divorțuri. Scandal între Adelina Petrițu și Liviu Vârciu

Nici Bianca Drăgușanu nu a avut mai mult noroc în dragoste. Aceasta a avut două mariaje eșuate, cu Victor Slav și Alex Bodi. Ambele au fost intens mediatizate.

Adelina Petrițu și Liviu Vârciu au avut și ei o relație tumultuoasă și un divorț cu scandal. După mai multe împăcări și despărțiri, cei doi au luat-o pe drumuri diferite și au găsit fericirea în brațele altor oameni.

„Pentru mine, e ca și moartă”, a declarat Liviu Vârciu despre fosta lui soție.

ADVERTISEMENT